Рай для багатих створений з пекла бідних: Укрпошта влаштувала справжній геноцид, все...

Рай для багатих створений з пекла бідних: Укрпошта влаштувала справжній геноцид, все “жирне” – нагору

Загрузка...

Ігор Смілянський шокував українців рівнем свого доходу в місяць, про який прості співробітники “Укрпошти” можуть тільки мріяти

Українців обурила інформація про те, що глава “Укрпошти” отримує заробітну плату в сотні разів більшу, ніж його звичайний рядовий співробітник. Своє обурення висловив і юрист Михайло Шнайдер в соціальній мережі Фейсбук. Він опублікував гнівний пост в бік керівництва “Укрпошти”:

Кілька днів тому керівництво “Укрпошти” з гордістю заявив, що з 1 квітня 2019 року на цілих 6 відсотків підвищує зарплати листоношам і начальникам сільських відділень. Хоча підвищення торкнеться не всіх. а тільки тих, у кого посадовий оклад менше мінімальної зарплати…” – повідомляє Михайло.

Тобто, тепер заробітна плата буде складати не 2000 грн, а 2120 грн. Що ж, істотна зміна ситуації.

Михайло повідомляє, що зарплата голови “Укрпошти” –   Ігоря Юхимовича Смілянського – становить  856 тисяч 290 гривень на місяць.

Правда Вражає? Між ними не просто Прірва. Між ними справжня Безодня. І з кожним Днем я все більше і більше переконуюся в Правдивості слів Віктора Гюго – Рай багатих дійсно створений з пекла Бідних…” – йдеться в пості.

Українці відразу почали висловлювати своє обурення цією ситуацією:

Зарплати цих чиновників у злиденній країні повинні бути предметом кримінального розслідування”, “Вперше чую, що державні зарплати менше мінімалки. У приватному секторі то це повсюдно …. і цим бідним людям влада скасувала субсидії”, “Совок не изчез. Всі жирні шматочки отримує верхівка.”, “Геноцид – знищення Українців починаючи з 90х“.

Варто відзначити, що Ігор Смілянський  народився в Одесі і за фахом – бухгалтер-аудитор (освіту здобув  у США). Руководителем Укрпошти був призначений у квітні 2016 року,а 17 серпня 2018 року   Міністерство інфраструктури підписав трирічний контракт зі Смілянським.

znaj.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO