Біля Будинку Правосуддя громадські активісти провели акцію протесту проти суддівського беззаконня

Біля Будинку Правосуддя громадські активісти провели акцію протесту проти суддівського беззаконня

Загрузка...

В п’ятницю, 1 лютого, на Соборному Майдані міста Житомира перед будівлею Головного Управління юстиції в Житомирській області ми провели акцію протесту проти суддівського беззаконня. Нас, як і більшість українців, дістали свавілля «працівників Феміди», імпотенція силових органів (поліції, прокуратури, СБУ), тотальна продажність, корумпованість, торгівля кримінальними справами.

Це була перша акція, на яку одягли Жовті Жилети, в знак підтримки боротьби простих людей за свої права, за справедливість, за краще майбутнє для нашої України. Адже корупційна Система, що створена провладними клептократами, руйнує та знищує життя громадян нашої держави, відбираючи будь-які перспективи розвитку – змушує шукати кращої Долі за кордоном…

Саме тому, мільйони українців працюють в Польщі, Росії, Чехії, Італії… А це – невироблені товари та ненадані послуги на десятки мільярдів доларів США, відповідно – несплачені податки, не нараховані пенсії, недофінансовані освіта та медицина. Об’єктивним фактором є також те, що влада докладає максимум зусиль для зневіри людей, внесення розколу та безнадії в маси, сегментації суспільства та загострення релігійних, національних й мовних протиріч.

Наступна акція відбудеться вже завтра, 7 лютого, початок о 10-00. Збір о 9-30 біля будівлі Житомирської міської ради на вулиці Михайлівській. Ми плануємо відвідати сесійне засідання Житомирської міської ради. Деталі за телефоном: 0970257867 – Андрій Поліщук.

Виставляю відео звіт за попередню акцію. Велика подяка газеті «20 хвилин» за відео та публікацію, і, особисто, величезний респект Руслану Морозу – за чудову фото- та відео зйомку!

НЕ БІЙСЯ!!! ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС!!! СТАВАЙ ПОРУЧ!!!

В п’ятницю, 1 лютого, на Соборному Майдані міста Житомира перед будівлею Головного Управління юстиції в Житомирській області ми провели акцію протесту проти суддівського беззаконня. Нас, як і більшість українців, дістали свавілля «працівників Феміди», імпотенція силових органів (поліції, прокуратури, СБУ), тотальна продажність, корумпованість, торгівля кримінальними справами.Це була перша акція, на яку одягли Жовті Жилети, в знак підтримки боротьби простих людей за свої права, за справедливість, за краще майбутнє для нашої України. Адже корупційна Система, що створена провладними клептократами, руйнує та знищує життя громадян нашої держави, відбираючи будь-які перспективи розвитку – змушує шукати кращої Долі за кордоном… Саме тому, мільйони українців працюють в Польщі, Росії, Чехії, Італії… А це – невироблені товари та ненадані послуги на десятки мільярдів доларів США, відповідно – несплачені податки, не нараховані пенсії, недофінансовані освіта та медицина. Об’єктивним фактором є також те, що влада докладає максимум зусиль для зневіри людей, внесення розколу та безнадії в маси, сегментації суспільства та загострення релігійних, національних й мовних протиріч. Наступна акція відбудеться вже завтра, 7 лютого, початок о 10-00. Збір о 9-30 біля будівлі Житомирської міської ради на вулиці Михайлівській. Ми плануємо відвідати сесійне засідання Житомирської міської ради. Деталі за телефоном: 0970257867 – Андрій Поліщук.Виставляю відео звіт за попередню акцію. Велика подяка газеті «20 хвилин» за відео та публікацію, і, особисто, величезний респект Руслану Морозу – за чудову фото- та відео зйомку!НЕ БІЙСЯ!!! ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС!!! СТАВАЙ ПОРУЧ!!!

Gepostet von Сергій Ткачук am Mittwoch, 6. Februar 2019

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO