Роман Романюк: З Новим 2019 роком шановні співвітчизники!

Роман Романюк: З Новим 2019 роком шановні співвітчизники!

Загрузка...

Вітаю з Новим 2019 роком! Бажаю, щоб у новому році з нами сталося те чудо, про яке ми всі мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов’язково найнеобхідніше і найважливіше.

Бажаю, щоб всі ми були живі й здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення. Бажаю досягати нових вершин і самореалізовуватися. А ще хочу побажати побільше радісних моментів, які перейдуть в приємні спогади, і зустрічей з вірними друзями та коханими.

Бажаю, щоб наступний рік приніс нам стільки радості, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам усмішку і частинку добра. Нехай все, що ми планували, обов’язково збудеться все, що хотіли почати, — почнеться, а що хотіли закінчити — закінчиться. Нехай у наступному році ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до оточуючих нас людей, а світ відкриє нам нові двері!

Нехай в цьому році в житті з’явиться все те, чого вам не вистачає для щастя. Нехай люди навколо стануть більш дружелюбним, світ – яскравішим, навчання – легшим, дружба – міцнішою, любов – сильнішою. Нехай водоспади безхмарної радості обрушуються на голову щодня. Нехай серце співає, нехай хочеться жити, творити, любити і мріяти!

Картинки по запросу роман сергеевич романюк

З повагою, народний депутат України

Роман Романюк


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO