Роман Романюк — людина, яка зробила себе сама!

Роман Романюк — людина, яка зробила себе сама!

Загрузка...

Якщо людина змалечку виростає особистістю, вона все своє життя має свою правильну життєву позицію. Такою людиною вважають народного депутата України – Романюка Романа Сергійовича. Людина з нелегкою долею, але з своїми твердими переконаннями, він завжди думає не про себе, а про людей та державу.

«Важлива його риса – це його чесність і порядність. Він енергійна людина. Хоче всім допомогти. Через те, що в нього була така тяжка доля, він допомагає дітям-сиротам. Щороку їздить до будинків для сиріт, і не тільки до того, де сам виріс. Він обігріває діток своєю любов’ю, а вони його гріють своєю», – каже виконавчий директор Фонду правоохоронних органів столиці Іван Тираненко.

Це лідер, який готовий вести за собою, допомагати та віддавати любов. А сам Роман Романюк каже, що головний принцип його життя – це пам’ятати свою дорогу, пам’ятати звідки ти, і хто ти, бути вдячним за це життю, і дарувати добро тим, хто цього потребує.

vse.media


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO