В концерт-холле «Сады Победы» стартовала юбилейная 18-ая церемония награждения лауреатов рейтинга «Народное...

В концерт-холле «Сады Победы» стартовала юбилейная 18-ая церемония награждения лауреатов рейтинга «Народное признание» – «Одессит года-2018».

Загрузка...

 

Номінація «КЕРІВНИК РОКУ»! Ігор Ткачук очолив Одеську філію державного підприємства «Адміністрація морських портів України» півтора роки тому, і одразу поставив перед собою масштабні завдання: збільшення прибутку та інвестиційної привабливості підприємства, реконструкція морського вокзалу та концертно-виставкової зали, ремонт причалів та транспортної естакади. А найголовніше покращення соціальної складової життя співробітників. За такий короткий час, йому вдалося домогтися значних успіхів в усіх питаннях. На підприємстві працює близько тисячі п’ятисот осіб, які отримують конкурентну заробітну плату, регулярні премії і мають усі необхідні соціальні гарантії. За цей час в порту було проведено реконструкцію фасаду морського вокзалу, розпочата реконструкція пасажирського комплексу. У планах перетворити цю територію в улюблене місце відпочинку одеситів і гостей міста. Початок реконструкції карантинного молу, сьомого і першого причалів – це тільки невелика частка тих проблемних питань, які почали вирішуватися під керівництвом – Ігоря Ткачука, а до цього роками не зсувалися з мертвої точки.

Источник


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO