Увага!!! Намагатимусь найзмістовніше розповісти про сьогоднішнє зібрання жителів Капітанки та як сільська...

Увага!!! Намагатимусь найзмістовніше розповісти про сьогоднішнє зібрання жителів Капітанки та як сільська рада зустрічала гостів з Кіровоградщини

Загрузка...

Намагатимусь найзмістовніше розповісти про сьогоднішнє зібрання жителів Капітанки та як сільська рада зустрічала гостів з Кіровоградщини – з приводу Децентралізації!!! Люди почали збиратись під клубом, та нас зустріла вивіска, яка повідомила про те, що клуб закритий, а директор клубу перемістився чомусь в школу.

До зібрання голова сільської ради Сторчак Зінаїда Ільівна повідомила про те, що клуб якимось чином став “арендованим”, а ще вчора він працював, та мав графік роботи!!! Де документи ареди? Хто міг здати сільський клуб в оренду без сессії? Без рішень депутатів???…..(Мабуть, запитаємо в субботу!!!) Не зважаючи на те, що стояли мікроавтобуси, які могли перемістити громадян в Побузький клуб, люди виявили ініціативу залишитись в рідному селі, та дістали плакати “пекету”. “Сором” – було написано на плакаті, так – це справді сором, коли бабусі з паличками не можуть зайти в свій рідний клуб.

Дуже гарно та доступно (незважаючи на сніг, який сипався на голову), повноважені особи з Кіровограду провели лекцію, за,що ми ім дуже вдячні, та хочемо вибачитися, за ті умови, які їм було надано Селищною радою Капітанки. Наприкінці зборів, з’явилася поліція Голованівська, з притензією та камерами, що начебто ми не попередили сільську голову про збори (були об’яви, дзвінки, розголошення в інтернеті). Дякуємо і їм за приїзд, наступного разу, ми обов’язково напишемо попередження в вигляді заказного листа, а буде це на 15.12.2018року. Дякую всім присутнім,за Вашу підтримку, за Вашу ініціативність….та хочу попрохати жителів Капітанки, будьте сміливішими, адже зараз тільки від Вашого рішення залежить доля ГРОМАДИ.

З повагою ініціативна группа.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO