Олександр Сугоняко: З глибоким обуренням сприйняв заяву Ігоря Смілянського, генерального директора ПАТ...

Олександр Сугоняко: З глибоким обуренням сприйняв заяву Ігоря Смілянського, генерального директора ПАТ «Укрпошта» щодо скорочення працівників та закриття малих відділень пошти

Загрузка...

Це не що інше, як плюндрування інтересів великої частини населення, зокрема пенсіонерів, котрі проживають у невеликих населених пунктах України.

Сьогоднішня прес-конференція – це зухвальство. Як можна говорити про низькі економічні показники установ «Укрпошти», якщо генеральний директор отримує захмарну щомісячну платню у порівнянні із зарплатами працівників відділень?

Як народний обранець, та голова Соціал-демократична партія – СДП не можу бути осторонь цього, адже інтереси людей повинні бути понад усе. Я вже надіслав звернення прем’єр-міністру Володимиру Гройсману з приводу цієї ситуацій й очікую ДІЄВОЇ реакції.

Однак, після сьогоднішньої заяви Ігоря Смілянського, закликаю Кабінет Міністрів України в особі Прем’єр-міністра, прийняти негайне кадрове рішення про його звільнення із займаної посади генерального директора ПАТ «Укрпошта» .

Жоден керівник не має права бездумно звільняти людей, плювати на їх трудові інтереси та інтереси їх сімей.

Мало того, що тисячі людей можуть залишитись без роботи, сотні тисяч пенсіонерів та людей з обмеженими можливостями, котрі проживають у селах та невеликих містах України не зможуть отримати пенсію чи кореспонденцію, адже більшість із них малорухомі й не можуть самостійно вийти з будинку.

Для такої стратегічно важливої компанії, як «Укрпошта», потрібен керівник, який займеться реформуванням, а не знищенням, скороченням працівників та закриттям відділень.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO