Опять спіймали керівників учбових закладів яки примушували житомирских студдентів

Опять спіймали керівників учбових закладів яки примушували житомирских студдентів

Загрузка...

1 листопада. “ПРАВДИВАЯ ЛОЖЬ”.

Сьогодні біля 15 години випадково зустрів двух студенток-потєряшек , яких керівники учбових закладів “заставляли” голосувати за …..

Побачивши мене почали розбігатися і різні боки. Думав , що знов загубляться , але під крики пана Козловця “Пошли к меру” чомусь опинились в кабінеті пані Чиж.

Нвталья Михайлівна , ви даже з бюджної комісії пішли коли “смаженим запахло”. Так може краще дійсно про розпятого хлопчика-студента прмдумаєте.
Щось про “бідних студентів” туповато получилось. Мозгів не вистачає вашим хАлуям?
Ганьба!

1 листопада. "ПРАВДИВАЯ ЛОЖЬ". Сьогодні біля 15 години випадково зустрів двух студенток-потєряшек , яких керівники учбових закладів "заставляли" голосувати за ….. Побачивши мене почали розбігатися і різні боки. Думав , що знов загубляться , але під крики пана Козловця "Пошли к меру" чомусь опинились в кабінеті пані Чиж. Нвталья Михайлівна , ви даже з бюджної комісії пішли коли "смаженим запахло". Так може краще дійсно про розпятого хлопчика-студента прмдумаєте. Щось про "бідних студентів" туповато получилось. Мозгів не вистачає вашим хАлуям? Ганьба!

Gepostet von Александр Колибабчук am Donnerstag, 1. November 2018

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO