Відомому футбольному журналісту Артему Франкову потрібна допомога

Відомому футбольному журналісту Артему Франкову потрібна допомога

Загрузка...

Журналісти ініціювали збір коштів на лікування головного редактора журналу «Футбол» Артема Франкова.

Футбольний оглядач потребує термінового лікування від алкогольної залежності. Про це повідомляє Олег Щербатов у Фейсбук.

Наш колега страждає від алкоголізму! і вже не в силах самостійно побороти «зеленого змія».

Горілка може відібрати у сучасної журналістики справжнього фахівця футбольної справи та позбавити клуб «Динамо» одного з найвідданіших вболівальників.

Центр лікування від наркоманії у Києві «Recovery» goo.gl/mWo1oU готовий прийняти Франкова на лікування. Лікарня запропонувала два методи, які можуть допомогти нашому колезі одужати і продовжувати працювати на благо журналістики і футболу. Перший – «зашивання» від алкоголізму, другий «кодування за методом Довженка».

Для найкращого ефекту радять пройти дві процедури по черзі.

Комплексне обстеження (12 000 грн), підготовка до кодування та саме кодування (10 500 грн) + «зашивання» (11 300 грн) = 33 800 грн. Це той мінімум, що потрібен на перший етап лікування.

Далі, Франков потребує повної діагностики та відновлення роботи печінки. За попередніми підрахунками (з урахуванням аналізів та препаратів) для цього потрібно ще близько 50 тис. грн.

Загальна сума збору 85 000 грн.

Таких коштів у журналіста та його родини немає А тому надія на нас, журналістську та футбольну спільноту. ПОБОРЕМО його АЛКОГОЛЬНУ ЗАЛЕЖНІСТЬ разом!

Контактна інформація – 067 466 72 76 (реквізити він для перерахунку коштів надасть самостійно)

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO