Позбавлена титулу “Міс Україна-2018” запротестувала (відео)

Позбавлена титулу “Міс Україна-2018” запротестувала (відео)

Загрузка...

23-річна переможниця не згодна з рішенням організаторів конкурсу щодо її дискваліфікації.

Переможниця “Міс Україна-2018” 23-річна киянка Вероніка Дідусенко, яку за рішенням оргкомітету конкурсу дискваліфікували через невідповідність вимогам, взялася боротися за права красунь з дітьми. Організаторам конкурсу дівчина заявила, що вимоги до учасниць конкурсів краси – бути незаміжньою і без дітей – це дискримінація прав таких, як вона, йдеться у сюжеті ТСН. Особливе.  Отже, добровільно відмовлятися від титулу  Дідусенко не збирається і на світовий конкурс у Китаї попри все планує поїхати. Проте публічно про це поки що говорити відмовляється.

Своєю чергою, юристи конкурсу під час оголошення офіційної заяви наголосили, що їхати до Китаю на конкурс “Міс світу” Дідусенко в жодному разі не може. Існують правила, яких Україна має дотримуватися і під загрозою може опинитися подальша участь України в цьому конкурсі. Варто також зазначити, що захищати Вероніку на сторінках соцмереж взявся її новий бойфренд – засновник і керуючий партнер компанії CFC Consulting Генадій Курочка. Він так само упевнений, що дитина не має заважати красуням отримати омріяну корону.

Зауважимо, що грошовий приз, який так і не встигли перерахувати переможниці, після того як Дідусенко не пішла на поступки, залишається в оргкомітеті. Так само, як і корона.  Як повідомляв УНІАН, оголошена раніше переможниця конкурсу “Міс Україна-2018” Вероніка Дідусенко дискваліфікована за порушення правил конкурсу, а саме через надану недостовірну інформацію про сімейний стан і наявність дітей.

Довідка. Національний конкурс краси «Міс Україна» проводиться з 1991 року. Перемогу на конкурсі «Міс Україна-2018» 20 вересня здобула 23-річна Вероніка Дідусенко з Києва. Киянку обрали з 24 дівчат зі всієї України. Однак після фіналу конкурсу в ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що Дідусенко не відповідає вимогам конкурсу. Переможниця конкурсу «Міс Україна-2018» повинна представляти нашу країну на міжнародному конкурсі Miss World ( «Міс світу»), який пройде на китайському острові Хайнань 8 грудня.

unian.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO