Реформування Укрпошти: у Чернігові діалог з чиновниками переріс у мітинг

Реформування Укрпошти: у Чернігові діалог з чиновниками переріс у мітинг

Загрузка...
У Чернігові близько 150 жителів сільської місцевості, поштарів та активістів блокують розширене засідання робочої групи з вивчення та розв’язання питань щодо реформування об’єктів поштового зв’язку філії “Укрпошта”.

Діалог з чиновниками переріс у бурхливий мітинг, повідомляє з місця події кореспондент Укрінформу.

“Ми зібрали 25 тисяч підписів проти реформи.  Вимагаємо від  присутнього на засіданні гендиректор Укрпошти Ігоря Смілянського звернутися до Верховної Ради і уряду з проханням залишити в селах стаціонарні поштові відділення, а в разі необхідності дотувати роботу цих підприємств”, – зачитав вимогу мітингувальників представник Радикальної партії, яка є організатором акції протесту.

Наразі засідання робочої групи неможливе. Мітингувальники погрожують не випустити Смілянського із зали до розв’язання питання.

Як повідомляв Укрінформ, три місяці на Чернігівщині триває пілотний експеримент Укрпошти “Сільське відділення”. Його суть полягає у заміні стаціонарних поштових відділень на пересувні у селах, де проживає менш як 2000 людей. Для реалізації реформи в області Укрпошта скоротила значну кількість місцевих листонош, придбала легкові автомобілі із новим персоналом, відправивши їх обслуговувати сільське населення.

Експеримент з пересувними сільськими поштовими відділеннями на Чернігівщині сприйняли ворожо.

ukrinform.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO