Сергій Каплін: Екс-мер Полтави Мамай знищив місто – час його відроджувати

Сергій Каплін: Екс-мер Полтави Мамай знищив місто – час його відроджувати

Загрузка...

Екс-мер Полтави О. Мамай – уособлення хабарництва і гречкосійства. Він знищив місто, зруйнувавши ключові підприємства, задушивши людей амброзією, розграбувавши тримільярдний бюджет. Його посібниками у вбивстві духовної столиці стала фракція “Батьківщини” у міській раді. Вони на двох, як пилкою, різали Полтаву на шматки.

Лідер соціал-демократів, народний депутат України Сергій Каплін з трибуни Парламенту звернувся до Юлії Тимошенко і запропонував допомогу у відкликанні депутатів, які паплюжать “новий курс”. Водночас, закликав всі державні і правоохоронні органи, звернути увагу на Полтаву і забезпечити нарешті законність – покарати злочинців та допомогти новій владі міста почати ефективно працювати.

Екс-мер Полтави Мамай знищив місто – час його відроджувати

Екс-мер Полтави О. Мамай – уособлення хабарництва і гречкосійства. Він знищив місто, зруйнувавши ключові підприємства, задушивши людей амброзією, розграбувавши тримільярдний бюджет. Його посібниками у вбивстві духовної столиці стала фракція "Батьківщини" у міській раді. Вони на двох, як пилкою, різали Полтаву на шматки. Лідер соціал-демократів, народний депутат України Сергій Каплін з трибуни Парламенту звернувся до Юлії Тимошенко і запропонував допомогу у відкликанні депутатів, які паплюжать "новий курс". Водночас, закликав всі державні і правоохоронні органи, звернути увагу на Полтаву і забезпечити нарешті законність – покарати злочинців та допомогти новій владі міста почати ефективно працювати.

Gepostet von СДП – Полтавщина am Mittwoch, 19. September 2018

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO