Петиція щодо розторгнення контракту між Міністерством інфраструктури України та генеральним директором ПАТ...

Петиція щодо розторгнення контракту між Міністерством інфраструктури України та генеральним директором ПАТ “Укрпошта” Ігорем Смілянським

Загрузка...

Отсчет времени начался

Коллеги и соратники, бывшие и настоящие работники Укрпочты, журналисты и читатели газет, городские и сельские жители и просто все неравнодушные

ПРОШУ МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ

Все вы видите что происходит в последнее время на Укрпочте. Об этом написано не мало статей, постов и снято видеосюжетов.

Сообщаю Вам, что на сайте Президента Украины зарегистрирована петиция “Щодо розторгнення контракту між Міністерством інфраструктури України та генеральним директором ПАТ “Укрпошта” Ігорем Смілянським, у зв’язку із численною недовірою сільських, селищних, районних та міських рад , територіальних громад, керівників національної спілки журналістів України та працівників ПАТ «Укрпошта» до дій топ-менеджменту товариства, що призводять до невиконання функцій, покладених на ПАТ «Укрпошта», як на Національного оператора поштового зв’язку, щодо забезпечення прав громадян на універсальні поштові послуги.”

Нам нужно собрать в течение 3-х месяцев 25 000 подписей, тогда петиция будет рассмотрена Президентом Украины.

Сообщайте своим коллегам, друзьям, друзьям друзей, знакомым.

Силу свою осознайте и не бойтесь, не бойтесь, не бойтесь.
Поддержите петицию бесстрашно, мужественно и стойко.
Голосуйте. И Пусть струна победы звучит в каждом Вашем голосе.

Ссылка https://petition.president.gov.ua/petition/46694

P.S. Для того, чтобы поддержать электронную петицию, нужно зарегистрироваться на сервисе. Для этого необходимо заполнить форму на странице «Регистрация», после чего для активации учетной записи перейти по ссылке, указанной в электронном письме, поступившем Вам на электронный почтовый адрес, указанный при регистрации. После того, как Вы увидите на экране сообщение о том, что Ваш аккаунт активирован, Вы можете войти на сайт, чтобы поддержать петицию.


Щодо розторгнення контракту між Міністерством інфраструктури України та генеральним директором ПАТ “Укрпошта” Ігорем Смілянським, у зв’язку із численною недовірою сільських, селищних, районних та міських рад , територіальних громад, керівників національної спілки журналістів України та працівників ПАТ «Укрпошта» до дій топ-менеджменту товариства, що призводять до невиконання функцій, покладених на ПАТ «Укрпошта», як на Національного оператора поштового зв’язку, щодо забезпечення прав громадян на універсальні поштові послуги. Втрутитися Президенту України в ситуацію, яка склалася навколо реформ ПАТ “Укрпошта”, не допустити закриття стаціонарних відділень поштового зв’язку в сільській місцевості (проект Пересувні відділення поштового зв’язку), не допустити закриття районних газет і соціального бунту сільських жителів.

petition.president.gov.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO