«Це геноцид галузі»: українці обурені масовим закриттям відділень «Укрпошти»

«Це геноцид галузі»: українці обурені масовим закриттям відділень «Укрпошти»

Загрузка...

У соціальних мережах обурюються низькими зарплатами на «Укрпошті», масовими звільненнями співробітників і закриттям відділень.

Нещодавно лідер Радикальної партії Олег Ляшко написав, що в населеному пункті Комарівка на Чернігівщині після скорочень працює лише два поштарі – літні жіночки Свєта і Лєна.

Політик пообіцяв разом з Чернігівською командою боротися проти скорочення співробітників пошти і за підвищення зарплат поштальйонів.

Як з’ясувалося, закриття відділень і скорочення співробітників на «Укрпошті», про що повідомив Ляшко, – далеко не поодинокий випадок.

За словами Сергія Брика, в Кривому Розі аналогічна ситуація. «Укрпошта» звільнила людей та закрила в районі 50067 та 50025 поштове відділення! А це обслуговування понад 4 0000 людей – пенсіонерів, приватного сектору та багатоповерхівок! Залишилося пару відділень. Тепер, щоб мені отримати листа треба хрєн знає куди їхати», – розповів він.

На Волині також закриваються відділення «Укрпошти». Особливо болюче це відображається на житті селян, для яких пошта є єдиним місцем, де можна зробити платежі.

Про аналогічну проблему повідомляють з Вінниці. «У Вінниці більшість працівників відділень написали заяви. Це цілеспрямована (робота, -ред.) проти трудівників пошти, які своє здоров’я поклали на цій роботі. Це геноцид галузі. Жінки, які кожного дня оббігали сотні абонентів за мізерну платню, викинуті на вулицю», – поскаржився Тарас Кобець.

Користувачі соцмереж дуже невдоволені ситуацією, яка склалася на «Укрпошті», у результаті якої люди залишаються без роботи і засобів комунікації.

 

Нагадаємо, у системі електронних аукціонів «Prozorro.Продажі» виставили на продаж дитячий табір «Стріла», що належить «Укрпошті».

informator.news


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO