Міністерство інфраструктури України висловило подяку працівникам Укрпошти

Міністерство інфраструктури України висловило подяку працівникам Укрпошти

Загрузка...

20 січня відбулася виробнича нарада Укрпошти за участю керівників філій державного підприємства поштового зв’язку в областях. Нараду відкрив перший заступник Міністра інфраструктури України Володимир Шульмейстер. Він підкреслив, що Укрпошта є одним з найважливіших та найпотужніших підприємств нашої держави, яке має реальні перспективи зайняти лідируючі позиції на ринку поштових послуг. Зокрема, за його словами, важливо приділити особливу увагу «останній милі».

«Остання миля – це наші листоноші, які за будь-яких умов доставляють кореспонденцію до адресата. Вони є основою Укрпошти, це ті люди, яких ми будемо завжди захищати і підтримувати», – сказав заступник Міністра інфраструктури.
Також Володимир Шульмейстер зазначив, що сьогодні Україна орієнтується на Європу. Варто звернути увагу на міжнародну практику, аби постійно вдосконалюватися і рухатися вперед. Та успіх неможливий без колективної співпраці та гідного керівника підприємства. 16 січня стартував відбір кандидатів на посаду генерального директора Укрпошти. Від майбутнього керівника очікується формування та реалізація стратегії розвитку підприємства, модернізація ІТ-інфраструктури компанії, орієнтування на клієнта, розвиток продукції та послуг, підвищення операційної ефективності, зростання прибутку.

За словами заступника Міністра інфраструктури, діючий в.о. генерального директора Ігор Ткачук є гідним кандидатом на цю посаду, адже відповідна робота по багатьом напрямках вже розпочалася.
Очільник підприємства висловив особливу вдячність керівникам Укрпошти тих областей, які зараз знаходяться в районі та поблизу АТО. Керівники Донецької та Луганської філій розуміють всю відповідальність, адже в цих регіонах роботу практично розпочали з нуля. Переживши безліч втрат, ці дирекції поступово нарощують потужності завдяки підтримці колег з інших областей. Активну участь у цьому беруть філії прилеглих територій – Харківської та Дніпропетровської.

Окрім того, на нараді піднімалися питання, які потребують вирішення найближчим часом. Зокрема, перегляд тарифної політики, створення Фонду універсальних послуг на найвищому законодавчому рівні, одержання ліцензій на надання фінансових послуг, налагодження тісної взаємодії між органами влади на місцях та об’єктами поштового зв’язку в наданні адміністративних послуг на пошті, особливо у сільській місцевості, забезпечення захисту і безпеки листонош.

Звертаючись до керівників дирекцій, в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук наголосив: «Ми всі несемо відповідальність за ситуацію, яка склалася в галузі поштовому зв’язку. Наша сила – це згуртований колектив, який рухається до спільної мети . Незважаючи на ситуацію, що склалася в країні, якість наших послуг має бути бездоганною, а ставлення до корпоративних клієнтів і пересічних споживачів – найтолерантнішим і найприязнішим».
Джерело: http://ukrposhta.ua/20599