У Сумах мітингують працівники компресорного заводу

У Сумах мітингують працівники компресорного заводу

Загрузка...

За їхніми словами, вони не отримували заробітню платню протягом 7ми місяців.

Люди кажуть, що сьогодні вони оголошують страйк та не будуть приступати до роботи поки їм не виплатять зарплату хоча б за один місяць.

Також планують голодну ходу по місту Суми.

Як повідомила UA:Суми у телефонному режимі Діана Кіріченко, прес-секретарка Сумського НВО, в структурі якого знаходиться компресорний завод, о 12-00 має відбутись нарада керівництва. Тож поки вона не може нічого коментувати.

У Сумах мітингують працівники компресорного заводу. За їхніми словами, вони не отримували заробітню платню протягом 7ми місяців.Люди кажуть, що сьогодні вони оголошують страйк та не будуть приступати до роботи поки їм не виплатять зарплату хоча б за один місяць. Також планують голодну ходу по місту Суми.Як повідомила UA:Суми у телефонному режимі Діана Кіріченко, прес-секретарка Сумського НВО, в структурі якого знаходиться компресорний завод, о 12-00 має відбутись нарада керівництва. Тож поки вона не може нічого коментувати.

Gepostet von UA:Суми am Donnerstag, 21. Juni 2018

UA:Суми


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO