Геннадій Ткачук: Будь-які спроби дискредитувати програму «Україна без контрабанди», яку презентував Володимир...

Геннадій Ткачук: Будь-які спроби дискредитувати програму «Україна без контрабанди», яку презентував Володимир Гройсман, не увінчаються успіхом

Загрузка...

Переконаний, що будь-які спроби дискредитувати програму «Україна без контрабанди», яку презентував Volodymyr Groysman, не увінчаються успіхом, адже це дійсно дієвий механізм боротьби з нелегальним імпортом та зловживаннями на митниці.

Чомусь дуже часто трапляється так, що будь-яке хороше починання обростає недовірою та критикою. Ось і програма «Україна без контрабанди» теж отримала свою порцію критики. Мовляв, як можна боротися з контрабандою, якщо нема закону, який відновить кримінальну відповідальність за контрабанду?

Але ж у силовиків є повна можливість вже зараз притягувати до кримінальноі відповідальності контрабандитстів – за підробку документів, за нанесеня шкоди державі в особливо великих розмірах.

Програма «Україна без контрабанди» жодним чином не утискатиме інтересів легального бізнесу. Вона діятиме лише проти «нелегалів». Звичайно, в ході реалізації цієї програми схеми боротьби з конрабандою будуть вдосконалюватись. Так, скоро планується відкрити урядову «гарячу» лінію, на яку можна буде повідомити про факти неправомірних дій силовиків.

Боротьба з контрабандою – це довготривалий план дій, який, я впевнений, обов’язково дасть свої результати. За ініціативи Володимира Гройсмана ліквідація злочинних схем на митниці розпочалася ще у минулому році, і завдяки цьому бюджет отримав додаткових 70 мільярдів гривень.

Тобто прем’єр-міністр Володимир Гройсман чітко усвідомлює всі проблемні моменти і знає, як привести країну до стабільного економічного зростання.

Геннадій Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO