Володимир Кістіон: 220 чеських підприємств працює в Україні і відзначають помітний прогрес...

Володимир Кістіон: 220 чеських підприємств працює в Україні і відзначають помітний прогрес в реформуванні країни. Сьогодні говорили про це в Празі на зустрічі бізнесменів обох країн

Загрузка...

Урядом України ліквідовано низку адміністративних бар’єрів, скасовано державну реєстрацію іноземних інвестицій, дозвільні процедури переведено в он-лайн. Впроваджено також рішення, які зменшили періодичність та тривалість перевірок, розширили права суб’єктів господарювання.

Україна за два роки видозмінилася, впроваджено чимало рішень для комфортної роботи бізнесу в Україні. Розуміємо, що не все ще гладко, але Уряд України всіляко готовий розвивати взаємовигідне торговельне й інвестиційне співробітництво, сприяти роботі чеського бізнесу на українській землі.

Загальна інвестиційна стратегія Уряду України спрямовується на подолання технологічного відставання виробництва, розвиток сучасної інфраструктури, проведення екологізації економіки, зменшення її енергоємності та розвиток новітніх ресурсозберігаючих технологій.

Фото Володимир Кістіон.

Володимир Кістіон


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO