ЗАЛІЗНИЧНИКИ РОЗПОЧАЛИ ІТАЛІЙСЬКИЙ СТРАЙК: СТОЯТЬ ДЕПО У ТЕРНОПОЛІ, КРЕМЕНЧУЦІ, ПОЛТАВІ, КРИВОМУ РОЗІ,...

ЗАЛІЗНИЧНИКИ РОЗПОЧАЛИ ІТАЛІЙСЬКИЙ СТРАЙК: СТОЯТЬ ДЕПО У ТЕРНОПОЛІ, КРЕМЕНЧУЦІ, ПОЛТАВІ, КРИВОМУ РОЗІ, ЗАПОРІЖЖІ, КИЄВІ І ТД…

Загрузка...

Сьогодні в 00.00 машиністи 8 локомотивних депо по країні відмовились виїздити на несправному рухомому складі. Це не страйк! Це чітка робота за інструкціями! А інструкції не дозволяють ризикувати життями і вантажами!

Сьогодні підтримав машиністів депо «Дарниця»- хлопці хочуть керувати справними локомотивами. А востаннє парк оновлювався в 67 році! Щодня в рейсах – аварії і поломки. 6000 тонн газу чи аміаку в вагонах і несправні гальма, наприклад. Влітку в кабіні машиніста – 50 градусів на стоянці – це умови несумісні з життям!

Стали також Кременчук, Тернопіль, Кривий Ріг, Запоріжжя- разом 8 депо вдалися до крайніх профспілкових дій. На заміну машиністам вивели інструкторів, пригнали машиністів з інших міст і посадили на неремонтовані машини. Люди вимагають безпеки і гідної оплати праці! При всіх ризиках – зарплати копійчані.

В середу на Комітет соцполітики викликаємо керівництво «Укрзалізниці», профспілки, Держпраці. Будемо ініціювати створення робочої групи, перевірок і конструктивних переговорів, щоб врегулювати це питання.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO