“Виробничо-будівельна компанія Воля” та Леся Кравець: Небезпечне працевлаштування у аферистів

“Виробничо-будівельна компанія Воля” та Леся Кравець: Небезпечне працевлаштування у аферистів

Загрузка...

“Виробничо-будівельна компанії ВОЛЯ», власницею якою є близька родичка керівника Державного управління справами за часів Януковича Леся Кравецьочолила рейтинг найнебезпечніших в питанні працевлаштування.

За інформацією Головного Управління поліції України в м. Києва, лише в квітні 2018 року  57 осіб поскаржились на ухиляння керівництва компанії від виплати заробітної плати співробітникам та неофіційне працевлаштування.

За результатами перевірок встановлено, що Леся Кравець спільно з її донькою, яка займалася залученням кадрів шляхом розміщення оголошень на спеціальних ресурсах та особистих сторінках соціальних мереж, наймали фахівців та фактично ошукували їх, не сплачуючи за надані послуги. Через два місяці безоплатного труда, одних працівників просто змінювали на інших, що також потрапили у шахрайську пастку керівництва “Виробничо-будівельної компанії ВОЛЯ».

«Була така домовленість, що зарплату за перший місяць я отримаю в кінці другого. І так як це звичайна практика, я погодився, але через встановлений термін мене та інших почали «годувати завтраками». Почекавши два тижні і не отримавши грошей, довелось шукати інше місце роботи. За ці два з половиною місяці “Виробничо-будівельна компанія ВОЛЯ» в особі Лесі Кравець винна мені близько 30 тисяч гривень» – зазначив Олег Мусієнко, який був прийнятий на посаду розробника кошторисної документації

Слід додати, що за наявною інформацією,  заборгованість “Виробничо-будівельної компанії ВОЛЯ»  потерпілим сягає 1,5 млн. грн.

Наразі, проти керівного складу компанії відкрито кримінальне впровадження за ст. 175 ККУ та тривають перевірки компанії Державною податковою службою України.

Нагадаємо, що “Виробничо-будівельну компанію ВОЛЯ» Лесі Кравець нещодавно було викрито у навмисній злочинній діяльності, що завдала непоправної шкоди бюджету України.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO