МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! Поліція Києва розшукує нападників на учасника АТО

МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! Поліція Києва розшукує нападників на учасника АТО

Загрузка...

Група осіб нанесла потерпілому тілесні ушкодження, нині йому надають необхідну допомогу.

Сьогодні ввечері до відділення хірургії обласної клінічної лікарні від будинку 59/5 на вулиці Константинівській госпіталізовано чоловіка, 1989 р.н.

Попередньо встановлено, що під час бійки з невідомими (три хлопці та дві дівчини) один із нападників вдарив потерпілого гострим предметом у спину та застосували газовий балончик. Нині його доставили в лікарню, де надають необхідну медичну допомогу.

МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! Поліція Києва розшукує нападників на учасника АТОГрупа осіб нанесла потерпілому тілесні ушкодження, нині йому надають необхідну допомогу.Сьогодні ввечері до відділення хірургії обласної клінічної лікарні від будинку 59/5 на вулиці Константинівській госпіталізовано чоловіка, 1989 р.н. Попередньо встановлено, що під час бійки з невідомими (три хлопці та дві дівчини) один із нападників вдарив потерпілого гострим предметом у спину та застосували газовий балончик. Нині його доставили в лікарню, де надають необхідну медичну допомогу. На місце події та в лікарню виїхали правоохоронці, аби встановити обставини інциденту. Оперативники обстежили місце події та переглянули камери відеонагляду. На записах зафіксовані особи, які можуть бути причетні до скоєння правопорушення. Якщо ви впізнали зображених осіб, маєте інформацію про них або їх місцезнаходження, просимо повідомити про це за номером 102.Подія належним чином зареєстрована, вирішується питання щодо правової кваліфікації.Відділ комунікації поліції Києва#розшук #напад #АТОНаціональна поліція України Андрей Крищенко Дмитрий Чебан Оксана Блищик Подільське управління поліції ГУНП у м. Києві Natalia Zinenko Владислав Ищенко Tatiana Ivanyus

Gepostet von Поліція Києва am Mittwoch, 2. Mai 2018

На місце події та в лікарню виїхали правоохоронці, аби встановити обставини інциденту. Оперативники обстежили місце події та переглянули камери відеонагляду. На записах зафіксовані особи, які можуть бути причетні до скоєння правопорушення. Якщо ви впізнали зображених осіб, маєте інформацію про них або їх місцезнаходження, просимо повідомити про це за номером 102.

Подія належним чином зареєстрована, вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Відділ комунікації поліції Києва

Національна поліція України Андрей Крищенко Дмитрий Чебан Оксана БлищикПодільське управління поліції ГУНП у м. Києві Natalia Zinenko Владислав ИщенкоTatiana Ivanyus


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO