Суддя Апеляційного суду Києва задекларувала 4 нових об’єкти нерухомості – #Точно

Суддя Апеляційного суду Києва задекларувала 4 нових об’єкти нерухомості – #Точно

Загрузка...

Суддя Апеляційного суду Києва Світлана Музичко задекларувала чотири нових об’єкти нерухомості.

Така інформація міститься в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Зміни були внесені в реєстр 2 січня 2018 року, при цьому майно безпосередньо набуте у власність 26 грудня. Серед нової нерухомості судді Музичко – земельна ділянка і садовий будинок площею 34,6 квадратних метра в Яворівському районі Львівської області, а також два об’єкти зазначені як «квартири» – 20,5 та 13,14 квадратних метрів у Львові.

Минулого року в червні суддя Музичко задекларувала новий автомобіль Toyota RAV4, що був придбаний у товариства з обмеженою відповідальністю «Саміт Моторс Україна». Вартість на дату набуття транспортного засобу майже десятикратно відрізнялась від вартості останньої оцінки – 123 930 гривень проти 1 024 276 гривень.

Окрім цього, резонансні зміни до майнового стану Світлана Музичко внесла у травні 2017 року, коли було задекларовано 10 764 474 гривень заробітної плати за основним місцем роботи.

radiosvoboda.org


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO