СДП на контролі якості доріг у Шостці

СДП на контролі якості доріг у Шостці

Загрузка...

Може керівництво міста Шостка на мене і ображається за критику, але я хочу привернути їхню увагу на помилки і безвідповідальність.

Я не розумію чому ми повинні з міського бюджету щорічно витрачати мільйони гривень на ямковий ремонт, якого не вистачає навіть на рік? Сьогодні по місту проїхати вже неможливо – ями по коліно, це при тому, що минулого літа був проведений , так званий, ямковий ремонт доріг.

Фото Олега Романовского.

Як наслідок, вчора, керівництво міста, чи може спритні комунальники дійшли «геніальної» думки і вирішили закидати ями щебенем… На мою думку – це вже зовсім край. Треба принципово міняти підхід в цій роботі… Я також не розумію чому міська влада не чує Шосткинців і не виконує свої прямі обов’язки? Люди вимагають навести лад з маршрутчиками – організувати їх роботу до 22-00 години, як це записано в договорі, та змусити їх доїжджати до кінцевих зупинок та не порушувати графік. Але міський голова, на камери, тільки декларує розуміння проблеми, обіцяє скликати комісію і вирішити це питання, але по факту- це не відбувається… І це тільки декілька з гарячих принципових питань .

Фото Олега Романовского.

Тому враховуючи ці проблемні питання для їх вирішення ми разом з депутатами-однодумцями вирішили скористатися своїм правом і скликати позачергову сесію. Сьогодні, я зареєстрував цей лист в оргвідділі.

PS. Всіх кого ці проблеми турбують я запрошую на сесію, про дату її проведення – повідомлю додатково.
Все буде Шостка…

Олег Романовский


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO