КОМЕРЦІАЛІЗАЦІЯ «УКРПОШТИ» = ЗАКРИТТЯ ВІДДІЛЕНЬ?

КОМЕРЦІАЛІЗАЦІЯ «УКРПОШТИ» = ЗАКРИТТЯ ВІДДІЛЕНЬ?

Загрузка...

Останнім часом мешканці міста та області скаржаться на дії Полтавської дирекції ПАТ «Укрпошта» щодо закриття нею поштових відділень за місцем їх проживання.

Обіцяне покращення це закриття?

Цього року дії Полтавської дирекції ПАТ «Укрпошта» викликали соціальну напругу серед мешканців мікрорайону Юрівка, які виступають проти закриття поштового відділення № 10, яке є єдиним відділенням зв’язку, що обслуговує цей житловий масив. До того ж тролейбуси територією мікрорайону не їздять, тож яку ціну матимуть поштові послуги для малозабезпечених пенсіонерів, які наразі є основними клієнтами відділення, не варто й говорити.

Минулого року Полтавська дирекція вже робила аналогічні спроби щодо закриття інших поштових відділень, розташованих у приміських зонах та у сільській місцевості окремих районів області.

В усіх випадках мешканці цих житлових масивів та районів, не погоджуються з діями Полтавської дирекції ПАТ «Укрпошта» та протестуютьпроти закриття поштових відділень. Воно й не дивно, адже їх населені пункти знаходяться далеко від інших поштових відділень, а нерегулярність транспортного сполучення та відсутність за місцем їх проживання інших подібних установ зовсім заганяють людей у глухий кут.

Закриття поштових відділень, що докотилось і до обласного центру, не сприяє створенню належних умов праці й працівникам Укрпошти.

«Укрпошта» є провідним підприємством у галузі поштового зв’язку в Україній чимало людей користуються її послугами постійно.

Її нове керівництво обіцяло покращання якості послуг, повернення поштового ринку та перетворення компанії на успішне і сучасне підприємство. Але обіцянки не виконані.

Сьогоднішні реалії діяльності ПАТ «Укрпошта» не є тим перспективним напрямком, що дозволить підвищити якість послуг та належним чином конкурувати з іншими учасниками ринку поштових послуг.

Моя позиція

У зв’язку з вищезазначеним та зважаючи на зволікання із запровадженням реорганізаційних змін у компанії, яка є важливою на ринку фінансових послуг, що матиме негативні наслідки для держави, бо «Укрпошта» — єдина, хто має реальний потенціал для забезпечення доступності цих послуг для кожного громадянина, подав запит до Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна та Генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігоря Смілянського.

У запиті я прошу забезпечити проведення перевірки наведених фактів закриття Полтавською дирекцію ПАТ «Укрпошта» поштових відділень, законність вчинення ними цих дій, врахування при прийнятті таких рішень місця розташування відділень та їх завантаженість, а також, при виявленні порушень чи зловживань, вжити заходи щодо відповідальності винних осіб, які не забезпечили належне виконання службових обов’язків та своєю діяльністю створили соціальну напругу серед мешканців області.

blog.poltava.to


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO