Олександр Сугоняко: Громадянське суспільство обурене подіями, що відбувалися в Києві цими вихідними,...

Олександр Сугоняко: Громадянське суспільство обурене подіями, що відбувалися в Києві цими вихідними, коли відбулася зачистка наметового містечка під парламентом

Загрузка...

Вимушений констатувати, що, на жаль, влада не робить системних висновків з історії України – з Помаранчевої революції, революції Гідності.

Все ж таки, треба враховувати думку громадянського суспільства. Якщо проводити якісь заходи, то максимально – з дотриманням законності, дотриманням прав людей, без насилля, застосування сили, побиття людей. Це дійсно викликає обурення. На жаль, влада своїми непродуманими діями сама провокує громадянське суспільство на супротив і протести. Не можна не засуджувати застосування сили там, де вона не потрібна.

Навіть якщо привід для протестів вичерпаний, адже Рада прийняла в першому читанні законопроект про Антикорупційний суд, що було вимогою громадянського суспільства і Майдану, який стояв перед Верховною Радою, все одно ці дії, які пов’язані з демонтажем, або начебто оглядом наметів, треба було проводити без крайнощів, які обурюють громадянське суспільство. Ми, все ж таки, будуємо правову державу, тому влада має сама, перш за все, дотримуватися чинного законодавства і діяти в межах цього ж законодавства.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO