Новий Генеральний УКПОШТИ Ігорь Ткачук доводить не словом, а ділом.

Новий Генеральний УКПОШТИ Ігорь Ткачук доводить не словом, а ділом.

Ткачук, УКРПОШТА, майно

Загрузка...

Одним з перших кроків Ігоря Ткачука на посаді керівника УДППЗ «Укрпошти» стало ухвалення рішення про передачу двох поштових гуртожитків у Харкові та Чернігові з державної в комунальну власність. У такий спосіб їх мешканці – працівники регіональних дирекцій підприємства та їхні родини – зможуть прописатися у приміщеннях і приватизувати їх. Це стало єдиним шансом на отримання власного постійного житла більш як 300 мешканцям.

Обидві будівлі вже давно мали бути передані до комунальної власності територіальних громад відповідно до ст. 3 Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» №500-VI від 04.09.2008 р. та Закону «Про загальнодержавну цільову програму передачу гуртожитків у власність територіальних громад на 2012 – 2015 роки» №4995-VI від 21.06.2012 р. Однак, через відсутність коштів на передачу та необґрунтовану затримку вирішення даного питання, передача будівель не здійснювалася. Поштовики, які проживали в приміщеннях, ризикували залишитися просто неба, якщо, приміром, вийдуть на пенсію чи звільняться з роботи.

Усвідомлюючи глибину моральної відповідальності як керівника за долю працівників поштового підприємства, Ігор Ткачук вжив усіх необхідних заходів, аби виправити ситуацію якнайшвидше і зняти напругу, що наростала у колективах двох філіалів.

І от, нарешті, соціальну справедливість відновлено: гуртожиток невдовзі отримає «статус» звичайного житлового будинку, а його жителі зможуть назвати помешкання, в яких проживають, своїми по праву й отримати відповідні документи.

Джерело http://ukrposhta.ua/poshtoviki-chernigova-ta-xarkova-zmozhut-privatizuvati-svoye-zhitlo-v-gurtozhitkax