Житомирській суддя Грубіян ініцюював переслідування журналіста.

Житомирській суддя Грубіян ініцюював переслідування журналіста.

Загрузка...

Апеляційний суд Житомирської області припинив переслідування журналіста

Нещодавно журналіст Віктор Котенко «розкручував» кримінальну історію про те, як міліція містечка Червоноармійська Житомирської області та деякі судді потурають кримінальним злочинцям. В результаті самого журналіста — розслідувача ледь не засудили. (Див. «Голова суду Кулик, суддя Грубіян, адвокат Леся Петрівна, рецидивіст Костриця, або Суддівський склероз»)

Але 17.12.2014р. Апеляційний суд Житомирської області скасував окрему ухвалу судді Грубіяна з Житомирського районного суду про застосування до журналіста юридичних репресій (див. Ухвала Апеляційного суду Житомирської області I, II, III). Із змісту судового вердикту вбачається, що суддя Житомирського районного суду прийняв незаконне і безпідставне рішення. Тобто, якщо відкинути юридичні терміни, суддя Грубіян, виконуючи замовлення по цькуванню журналіста, окрему ухвалу висмоктав з пальця. В нашому випадку можна сказати, що з тих самих пальців замовників, крім Грубіяна, відсмоктують «Леся та її команда», хоча адвокат Леся грає в цьому угрупованні не головну роль. Головні бандюги роками сидять в обласних управліннях СБУ, МВС на керівних посадах і смикають за різні нитки: міліція, податкова, прокуратура, грабіжники, вбивці тощо. Повірте, це не жарти, це дуже небезпечно і підтверджувальна інформація такої діяльності є. Мова йде не лише про рядових сбучених корумпованих шісток з прізвищами тичини, євтушки і йменнями олександрів васильовичів…
Цього разу зазнав поразки хитромудрий план чекистів, кінцевою метою якого було позбавити правозахисника того, що найбільше дратує мафію — статуса журналіста. І якщо Комісія з питань журналістської етики є лише громадською організацією, то Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі покликана боротися з проявами ворожої діяльності ЗМІ, у тому числі закордонних. Уловлюєте кадебешний нахил? Виходить, що житомирські чекісти — перевертні руками судді Грубіяна пошили справу, розгляд якої доручили своїм столичним колегам. Але, дякувати Богу, не всі судді однакові і не всюди у гебешників смокчуть з пальців, в Україні повно й порядних людей. Я сподіваюсь, що врешті — решт народ прибере ракові пухлини та повністю ліквідує такі злочинні структури, як МВС і СБУ. А поки що судді Грубіяну та «Лесиній команді» нема чого хвилюватись, тому що їх спокій надійно охороняють «пацюки плаща і кинджала» — дивись Пацюки УСБУ в Житомирській області 1, 2, 3 ; I, II Післямова Житомир. 23.12.2014р., 16.55 год. З телефону 096-998-66-42 зателефонувала якась мамзель, сказала, що вона з податкової і почала мені втюхувати лажу про те, що я нібито керую якимсь підприємством…? Прізвище і займану посаду назвати відмовилась та ще й полякати спробувала. Ну то я її послав на х…, потім ще раз і ще раз. Ця бидлота ментівсько – сбушна намагається наїхати у відповідь на оприлюднення матеріалів журналістських розслідувань. Дивляться по базах даних, а там тих Котенків до біса, ну і починають вишукувати, за що можна зачепитись.

Панове Аваков з Наливайченком!

Якщо ви нарешті не почистите країну від гнид, ми почистимо її від вас так само, як почистили від Януковича з бандою. Друзі, зателефонуйте податковій мадамі, поясніть їй, що від дядька Молотова статус сексотів не допомагає.

Джерело. svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/apelyacijnij-sud-zhitomirsko%D1%97-oblasti-pripiniv-ckuvannya-zhurnalista.html