Відбувся круглий стіл за участі Міністерства юстицї та АПВУ на тему: «Уніфікація...

Відбувся круглий стіл за участі Міністерства юстицї та АПВУ на тему: «Уніфікація практики приватного виконання»

Загрузка...

Під час круглого столу «Уніфікація практики приватного виконання», який відбувся за участі керівництва Асоціації приватних виконавців України, Міністерства юстицї, наших міжнародних партнерів та приватних виконавців обговорили основні проблеми і виклики, з якими зіштовхнулися приватні виконавці у своїй практичній діяльності, та можливі шляхи їх вирішення.

Фото Сергея Шкляра.

Фото Сергея Шкляра.

Фото Сергея Шкляра.

Фото Сергея Шкляра.

Вважаю за потрібне організувати робочу групу з представників Мін‘юсту, НАІСу та Асоціації приватних виконавців для обговорення і узгодження проблемних питань.

Також рекомендую Асоціації приватних виконавців підтримувати зв‘язок з міжнародними партнерами і донорами, які нам допомагають у запровадженні реформи, для організації study visits і переймання позитивного досвіду інших країн у різних аспектах діяльності приватних виконавців.

Підкреслюю, що Міністерство юстиції завжди готове чути, реагувати і допомагати приватним виконавцям у всіх починаннях. Тож чекаємо ваших ініціатив, будемо розглядати і опрацьовувати ваші побажання.

Сергій Шкляр


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO