Вельмишановний житомирський міський голова пан Сергей Сухомлин , Ваши прикормленные чихуахуа сутками вешают лекторату...

Вельмишановний житомирський міський голова пан Сергей Сухомлин , Ваши прикормленные чихуахуа сутками вешают лекторату “лапшу”

Загрузка...

24 січня. Вельмишановний житомирський міський голова пан Сергей Сухомлин , Ваши прикормленные чихуахуа сутками вешают лекторату “лапшу” о том как Вы любите детей и не любите партию Регионов и их босса Януковича
Так теперь что изменилось? Вы начали финансировать партию Регионов , продавая за копейки комунальные об,екты фирме ” Таис-1″ , надеясь что на выборах следующих пойдете по их спискам или с ностальгией начали вспоминать времена правления Виктора Федоровича.

Фото Александра Колибабчука.

Фото Александра Колибабчука.

Так почему же Вы не финансируете регионалов со своего кармана?

” Розяснимо вам, шановні читачі, у чому ж саме тут проблема. Справа в тому, що, як стверджують мешканки багатоповерхівки на Івана Мазепи 13/2, посадові особи Житомирської міської ради, достеменно знаючи про те, що вказане вище приміщення колясочної відноситься до допоміжних приміщень багатоквартирного будинку і згідно законодавчих норм перебуває у власності співвласників приватизованих квартир в цьому будинку, у 2012 році, підробивши матеріали інвентаризації, оформили право власності на це приміщення (ред. колясочну) за територіальною громадою м. Житомира в оосбі Житомирської міської ради.

Варто зазначити, що рішенням Житомирської міської ради від 06.09.2016 року за №328 «Про перелік обʼєктів комунальної власності міста Житомира, що підлягають та не підлягають приватизації в 2016‒2017 роках» (згідно Додатку №1 та Додатку №2 цього ж рішення), приміщення по вулиці Івана Мазепи, 13/2 визначено у переліку обʼєктів нерухомого майна, що відноситься до комунальної власності міста Житомира; натомість приватному підприємству «Таіс‒1» надано право приватизувати це приміщення.

Фото Александра Колибабчука.

Зауважимо, що згідно Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, єдиним засновником ПП «Таіс‒1» значиться чинний депутат Житомирської міської ради від опозиційного блоку - Василь Кучик.” (Екатерина Дейнека, журналист).

Александр Колибабчук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO