У вівторок 21 листопада 2017 року в Українському домі має відбутися з’їзд...

У вівторок 21 листопада 2017 року в Українському домі має відбутися з’їзд сотників Революції Гідності

Загрузка...

Серед головних завдань З’їзду: аналіз реальної ситуації в країні, критична ревізія Майданівських декларацій та формування планів подальших дій.

Ініціатором заходу виступив Анатолій Ведмідь, один із лідерів Майдану під час Революції Гідності. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він закликав сотників Майдану та усіх активістів, які відчувають свою відповідальність за сьогодення нашої країни, долучитися та взяти участь у роботі круглого столу, який відбудеться 21 листопада 2017 року.

Коментуючи захід нашому виданню, Анатолій Ведмідь зазначив, що, ніхто з так званих представників з Майдану у владі не прийде розповісти про «досягнення». А ті, хто зберуться, лише констатуватимуть факти погіршення життя в українців. Але проведення заходу наразі необхідне, адже суспільство має дати оцінку діяльності влади, що прийшла внаслідок Революції Гідності 2013-2014 років.

«На мою думку, люди котрі зберуться, мусять створити «коло Гідності» та поновити контроль над інституціями влади. В 2014 році Майдан видав «кредит довіри» певним політичним силам. Прийшов час провести ревізію», — зазначив Анатолій Ведмідь.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO