Google запустив 3D-тур Львівським оперним театром

Google запустив 3D-тур Львівським оперним театром

Загрузка...

Віртуальна подорож супроводжується українською, англійською та російською мовами

До 150-річчя Національної опери Google за підтримки Міністерства культури України створив 3D-тур Львівським національним драматичним театром опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Про новий проект 7 листопада повідомили на офіційному блозі компанії. Окрім цього, в проекті можна оглянути інтер’єри та екстер’єри ще чотирьох оперних театрів України.

«”Оперні театри України” – це віртуальна подорож, яка дає можливість ознайомитися з архітектурою оперних театрів України, зазирнути за лаштунки, відчути дух і атмосферу театру і навіть побувати в тих місцях, які зазвичай закриті для відвідувачів», – йдеться у повідомленні на блозі Google.

Окрім Львівського оперного театру, віртуальний можна здійснити Національним академічним театром опери та балету України ім. Тараса Шевченка, Київським національним академічним театром оперети, Чернівецьким академічним обласним українським музично-драматичним театром ім. Ольги Кобилянської та Одеським національним академічним театром опери та балету. Прикметно, до проекту не додали Донецький академічний державний театр опери та балету ім. Анатолія Солов’яненка. Вочевидь, через окурпацію Донбасу.

Спеціально для сайту було відзнято понад 300 панорам інтер’єру та екстер’єру будівель театрів, а також відео у форматі 360 градусів. Віртуальну подорож доповнили голосовим супроводом українською, англійської та російською мовами.

Проект запрацював у межах кампанії «Автентична Україна». Раніше також була розроблена 3D-візуалізація дерев’яних церков Карпатського регіону, включених до світової спадщини ЮНЕСКО.

zaxid.net


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO