До України прибуває Лукашенко

До України прибуває Лукашенко

Загрузка...

За підсумками переговорів Лукашенка з Порошенком планується підписання низки документів

Сьогодні, 20 липня, до України прибуває з офіційним дводенним візитом президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Програмою візиту заплановані переговори Лукашенка з президентом України Петром Порошенком, які пройдуть у форматі один на один і в розширеному складі. Глави держав обговорять розвиток політичного, торговельно-економічного та гуманітарного співробітництва між Білоруссю і Україною.

Основна увага буде приділена поточному стану і перспективам взаємодії в економіці, в тому числі в таких сферах, як торгівля, інвестиції, промислова кооперація, нафтохімічний комплекс, енергетика, сільське господарство, транспортно-логістична галузь, розвиток міжрегіонального діалогу.

Планується також погодити підходи до подальшого розвитку прикордонного співробітництва.Однією з тем зустрічі стане врегулювання конфлікту на сході України.

Олександр Лукашенко і Петро Порошенко обговорять ситуацію в регіоні в цілому, обміняються думками з міжнародної проблематики.

Очікується, що за підсумками переговорів у присутності лідерів двох країн буде підписано низку документів, що стосуються співпраці в економіці, науково-технічній галузі, а також в сферах культури і міжнаціональних відносин.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO