Так нахабно може діяти лише корупціонер із багаторічним стажем Гройсман

Так нахабно може діяти лише корупціонер із багаторічним стажем Гройсман

Загрузка...

Небезпечну гру затіяв на Вінниччині колишній мер міста Володимир Гройсман, який контролює більшість депутатів обласної та міської рад.Його “шістка” та спільник чинний мер Вінниці Сергій Моргунов виступив із “грізною” заявою від імені голови регіонального відділення АМУ (Асоціації міст України) про нібито тиск на місцеве самоврядування з політичних мотивів.

Йдеться про проведення обшуків у міських радах міст Бар та Тульчин, якими керують ставленики “Української стратегії Гройсмана” Володимир Саволюк та Валерій Весняний.

Прямо прізвище Борзова у зверненні Моргунов не назвав, але там воно явно читається. Жонглюючи факти, пристібаючи політику до, швидше за все, криміналу при цьому Моргунов також маніпулятивно апелює до Верховного Головнокомандувача. Мовляв, його людина, Борзов, займається тиском, а ми тут такі білі й пухнасті.Не білі й пухнасті!

Незаконний продаж землі, комунальної власності, розкрадання бюджетних коштів через тендери, підставні фірми – цими процесами на Вінниччині керують саме чиновники партії “Українська стратегія Гройсмана”.Чекаємо на офіційні результати з перевірок правоохоронцями цих двох діячів у Тульчині та Барі.Боротьба з корупцією має йти знизу, добираючись до гвинтиків одного потоку, що йде до кишені Володимира Борисовича.Явний кримінал представити як політика – так нахабно може діяти лише спритний, із багаторічним стажем корупціонер Гройсман.

Але він, мабуть, забув, що вінничани таких “фінтів” вже не хавають.Залишається додати, що протистояння президентської вертикалі Зеленський-Борзов із шахраями та прохвостами Гройсман-Моргунов-Соколовий на Вінниччині лише набиратиме обертів!

https://www.facebook.com/SAMorgunov/posts/553125479510960

Так сміливо новини Вінниці ще ніхто не подавав!Будь в курсі найважливіших подій та коментарів

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO