Мізрах Ігор: З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Мізрах Ігор: З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Загрузка...

Шановні співвітчизники! Щиро вітаю Вас із визначним державним святом — Днем Конституції України!

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі.

Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Читайте також: Взрыв автомобиля в Киеве: погиб командир спецназа разведки

Світовий досвід свідчить, що найуспішніше розвивається та суспільна система, в якій найбільш повно розкривається творчий потенціал людини. Саме вільна і відповідальна особа є головною рушійною силою сучасної цивілізації, творцем всіх складових суспільних відносин – політичних, економічних, соціальних, правових, етнічних, конфесійних, наукових, культурних. Конституція України 1996 року дала поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя.

Ухвалення народом свого самого головного закону знаменує народження вільної держави. Так нехай ця дата в календарі не стане для нас порожнім звуком і кожен з нас гідністю зможе сказати, що ми дійсно маємо ту країну, на яку ми заслуговуємо, і ті закони, які прийняли самі. Нехай Україна залишиться незалежною і могутньою ДЕРЖАВОЮ.

Читайте також: “Хвилина мовчання”: вночі в Нью-Йорку Метт Мітріон “ВБИВ” Федора Емельяненко (відео)

Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.
Нехай на жовтих полях вистигає урожай радості, а блакитне небо ніколи не застувають хмари негараздів.
Може не все так гарно виглядає у реальному житті як на словах, але давайте вірити у краще майбутнє у реальне втілення конституційних прав і свобод, зміцнення добробуту наших родин та еволюційний правовий розвиток нашої держави.

Рідна Україна — мова солов’їна,
Золоте колосся, маки у житах.
Край воріт — калина, верба, яворина,
Храми і світлиці в барвах-рушниках.
Рідна Україна — то душі краплина,
Пісня журавлина у ранковий час.
Рідна Україна — то земля єдина,
Що сходив ногами босими Тарас.
Рідна Україна — пара лебедина,
Озеро бездонне і стрімка ріка,
У саду хатина — біла сорочина,
Стежечка-стежина в зелен-споришах.
Рідна Україна — за столом родина,
Яром-долиною стелиться туман.
Батькова розмова — тиха, вечорова,
Мамина молитва — вічний талісман.

Щиро Ваш,
Ігор Мізрах


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO