ВІД НАРОДУ УКРАЇНИ СХОВАЛИ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПІДОЗРУ “ПРАВІЙ РУЦІ” АВАКОВА – ЧЕБОТАРЮ...

ВІД НАРОДУ УКРАЇНИ СХОВАЛИ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПІДОЗРУ “ПРАВІЙ РУЦІ” АВАКОВА – ЧЕБОТАРЮ (ДОКУМЕНТ)

Загрузка...

ГПУ провела розслідування та підготувала підозру екс-заступнику Міністра МВС Чеботарю. Мова йде про вчинення ним кримінального правопорушення.
Імовірно, після політичних торгів з Народним Фронтом, “праву руку” Арсена Авакова залишили на волі, надавши можливість мафіозному спруту Авакова-Яценюка далі грабувати країну.
Це копія прихованого від народу України документа. У ньому викладені факти:
– про створення Чеботарем і Аваковим організованого злочинного угрупування, що тільки по окремому епізоду з піском пограбувало країну на мільйони доларів.
– додатково слідчі ГПУ зазначають, що Чеботар телефонував з АТС-100 та інших засобів зв’язку керівникам ДФС, іншим високопосадовцям і примушував їх вчиняти злочини на свою користь. В разі відмови заступник Міністра погрожував кримінальною розправою.
У документі є цікаві факти про те, як і ким створювалася ця банда, як проводилися фіктивні тендерні оборудки та організовувалась корупційна діяльність підконтрольних юридичних осіб, зокрема, в структурі МВС.
У документі зазначено, що Чеботар разом із Аваковим працевлаштовували членів свого бандформування на ключові посади МВС, аби останні сприяли їхнім корупційним оборудкам.
Звертаюся до Генерального прокурора України, керівника Служби безпеки України з вимогами:
– надати пояснення щодо причин невручення цього документу,
– пред’явити цю підозру Чеботарю,
– допитати Міністра МВС Арсена Авакова,
– розслідувати факти, викладені в цьому документі і покарати корупціонерів.