ТРІУМФАЛЬНА ХОДА НЕГІДНИКІВ

ТРІУМФАЛЬНА ХОДА НЕГІДНИКІВ

Загрузка...

Прикро, соромно і огидно.

Майдан, де українці відчули національну Гідність, закінчується ходою у владу скінчених негідників. Уславлених зрадою і ганьбою. Не стану наводити ВСІ «гріхи» – доповнюйте. А я дозволю собі лише згадати дещо зі справи, у якій я приречений бути дійовою особою. Згадати і накреслити паралелі, аби Ви побачили перспективу.

2005 – йшов з президентів Кучма, що обікрав кожного українця і запровадив в Україні системну корупцію, який розпродав майже всю зброю одного з найпотужніших арсеналів навіть не Європи, а світу, затим здав Кремлю Чорноморський флот і, як з’ясувалося тепер, – в наслідок: Крим і Донбас.

Йшов з посади Кучма, за часів якого брутально вбивали реальних кандидатів у президенти, альтернативних Кучмі: Вадима Гетьмана, Щербаня, В’ячеслава Чорновола. Йшов Кучма, який особисто давав вказівки фізично знищувати опонентів: депутатів, журналістів, правозахисників. Всіх тих, хто насмілювався говорити правду і звати українців до опору.

На Помаранчевому Майдані, що постав проти обраного Кучмою наступника – Януковича, стояв намет Гонгадзе – головний символ надії українців на майбутню кару владних злочинців. А з трибуни цілодобово лунали клятви Ющенка, Луценка, Турчинова і Порошенка покарати замовника вбивства Гонгадзе. Замовника, ім’я якого і тоді, і сьогодні знає не лише Україна, а весь світ. Кучму.

Українці перемогли.

Проте Ющенко, Порошенко, Луценко і довічний Турчинов захистили не Україну, а – Кучму. Нагадаю – тоді Ющенко став президентом, Порошенко – секретарем РНБО, Турчинов – головою СБУ, Луценко – міністром ментів. Ющенко спадкував долю Кучми і Пінчука у газовій корупції з Газпромом, а у обмін заблокував міжнародну експертизу аудіо зізнань Кучми у власних злочинах. Згодом взагалі назвав Кучму своїм другим батьком і станцював на Майдані з Леонідом Даниловичем на кістках українців.

Разом з дітками, дружинами і помаранчевими кульками.

Під Елтона Джона, якого під ці танці спонсорував касир української корупції – Віктор Пінчук Порошенко, що на колінах і якраз у дні, коли відрізали голову Гонгадзе, цілував руки на вірність хрещеному батьку корупції – Кучмі, коли прийшов у владу, дав вказівку всім слідчим, прокурорам, шокіним і сторожукам – не чіпати замовників. Навіть не наближатися – відати суспільству як кістку лише виконавців.

А Турчинов з Луценком майже з інавгурації побігли до преси запевняти, що головний свідок злочинів Кучми – Ю. Кравченко самогубець.

Ще не стило тіло, ще не було розтину, жодної експертизи. А підлеглі (слідчі, експерти) доповідали і в ГПУ, І в СБУ, і у МВС: всі ознаки замовного вбивства. (Згодом експертизи і свідки це підтвердили неспростовно).

Натомість і Юрась Луценко, що зробив політичне ім’я на страті Гонгадзе, і Сашко Турчинов, що у перервах політичного негідництва досі рядиться у християнське вбрання, обидва абсолютно поінформовані про вбивство – авторитетом посад СВІДОМО брехали: самогубство.

Відпрацьовували преференції отримані від Кучми і Пінчука у обмін за гарантію їхньої недоторканості. Поплічники вбивства? Організатори фальсифікації? Зрадники Майдану? Судіть самі, якщо не заважають вже традиційні для українців політичні граблі. Але сьогодні Порошенко – президент. Турчинов – секретар РНБО, а Луценко – Генеральний прокурор. Кучма у Мінську разом з Медведчуком організовує поетапну здачу України Кремлю (виправляє те, що зірвалось у Москви з незграбним Януковичем).

Касир Кучми – Пінчук, що утримує, мов коханок, відставних політиків на Заході, забезпечує міжнародний піар на підтримку стратегії Путіна-Куми щодо України. А тим часом Луценко, за рекомендацією родини Кучми-Пінчука, призначає у заступники Генерального прокурора – Валентину Теличенко. (Така собі витончена підлість, що у крові і мабуть – генах, цієї родини: аби Кучму захищали не друзі, а ті, що верещали голосніше всіх про «справу честі». Аби саме вони завершили фальсифікації слідства.

Аби саме Луценко з Теличенко злизали з рук Кучми кров Гонгадзе. Аби саме Українська правда, а не хтось інший смоктав з блюда вбивці. Того Кучми, що замовив страту засновника і Дон Кіхота Української правди – Гонгадзе.) Призначає, ту саму агентесу, що за Перебудови за «комсомольським» дорученням улесливо терлась біля дисидентів Гельсінської спілки, а тепер публічно плює у їхні очі.

Ту саму Теличенко, що як і Луценко зробила собі ім’я на крові Гонгадзе. Зробила, а тоді їздила майже щомісяця у колонію до виконавців вбивства. Возила гроші, їжу, одяг і навіть не соромилася публічно на телебаченні рекомендувати одного з вбивць Гонгадзе – Поповича «готовим міністром внутрішніх справ України». Ту саму Теличенко, яка разом з печерським суддею Мельником, прокурорами Шиловим і Волошиним,нарешті разом з регіональним патрицієм Пшонкою шантажувала Пукача життям його родини. Аби він замість Кучми назвав замовниками вбивства невинних людей. Ту саму Теличенко,яка разом з ГПУ, суддями і О. Філатовим (тим, що тепер від імені Порошенко вручну керує правосуддям) лягала кістками, аби суд по справі Гонгадзе був таємним, аби Кучму туди не викликали навіть свідком.

Гротеск? Не віриться? Як сталось? Годі ілюзій – це перемога: не Гідності, а Негідників. Це перемога не українців і Майдану, не Небесної сотні, а Кучми і Пінчука,Порошенка і Гройсмана, Турчинова і Парубія, Луценка і Теличенко.

Я довго працював вчителем.

Бачив багато батьків своїх учнів. Але не знав жодного алкоголіка, який би хтів, аби його дитина була схожа на нього. Навіть злодії у законі не вчать ВЛАСНИХ діток по «понятіям», а здебільше мистецтвознавству, і бажано – у Сорбоні. А чи хотіли би Ви, аби Ваші дітки і онуки не статками, а вчинками і душею були схожі на Кучму чи Порошенка? Не зовні, а нутром – на Луценка чи Теличенко?

Олексій Подольський https://www.facebook.com/anarmah

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!