ЧОМУ ПОТРІБНО БОРОТИСЬ ІЗ КОРУПЦІЄЮ – ПРИКЛАД КИТАЮ. Поширюйте, щоби до влади...

ЧОМУ ПОТРІБНО БОРОТИСЬ ІЗ КОРУПЦІЄЮ – ПРИКЛАД КИТАЮ. Поширюйте, щоби до влади дійшло нарешті!

Загрузка...

– За 2 роки Китай виробив більше цементу, ніж США за все XX століття. (4.9 гігатонн, самі гугліть, скільки це).
– Довжина доріг – 4 млн. Кілометрів. Я не впевнений, що можу таку кількість нулів у голові уявити.
– 300 тисяч мостів по всій країні, з них 1000 – довжиною більше кілометра. А до 2016 року побудують міст з Гонгконг до Макао. До Макао! Ми туди рік тому пливли годину на швидкісному лайнері.
– За рік автопарк збільшується на 20 млн. Автомобілів, а в Пекін взагалі можна в’їхати тільки, якщо з останньою цифрою твого номерного знака сьогодні пускають.
– Щороку будують 100 аеропортів. Сто аеропортів. Сотня. Сто штук. Порахуйте від одного до ста і ось кожен раз представте собі аеропорт. Бац! Побудовано.
– Гігантські віадуки, довжиною в 150 км. Віадук! Я віадуки тільки в Simcity бачив. Або ось, наприклад – тунель довжиною 28 км.
– Поїзд з Гуанчжоу в Гуйян за годину проїжджає 510 мостів і 236 тунелів зі швидкістю 250 км на годину.
– За 30 років китайці збільшили житлову площу країни в 8 разів! У мене кент вже місяць не може квартиру знайти, а в Китаї їх безкоштовно роздають.
– Через 10 років в Китаї 220 міст будуть з населенням більше 1 млн. Чоловік. Скільки у нас таких міст залишиться через 10 років?
– А вся ця статистика з-за однієї простої цифри. З 2000 року в Китаї стратили 10 тис. чиновників через причетність до корупції.

 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!