На корупцію Яценюка Геращенко відповів шантажем Порошенка .

На корупцію Яценюка Геращенко відповів шантажем Порошенка .

Загрузка...

Провідний троль “фронтовиків”  Антон Геращенко у прямому ефірі у Шустера відверто заявив про корупційну змову правлячих еліт.

 

Більше того, він шантажував Блок Порошенка погрозою порушити цю змову, якщо порошенківці візьмуться за розслідування зловживань прем’єра Яценюка та команди.

Весь цей шантаж відбувся після того, як керівник Держфінінспеції Микола Гордієнко заявив про чергові зловживання Кабінету Яценюка, і деякі присутні на ефірі депутати запропонували створити депутатську слідчу комісію з розслідування злодіянь Арсенія Петровича.

І що на це сказав Геращенко?

Запропонував одночасно створити ще одну комісію – яка вивчатиме професійність ведення АТО, “чому видаються безграмотні накази”, з’ясувати причини виникнення Іловайського і Дебальцівських котлів, і причини загибелі значної кількості українських хлопців… І при цьому додав, що діяльність отих двох комісій врівноважить одна одну!!!

Компромат на компромат!

Тобто: представник влади Майдану береться розслідувати причини загибелі українських патріотів лише тоді, коли хтось (не доведи господи), візьметься розслідувати корупцію “фронтовиків”. Якщо Яценюкові і Ко й далі даватимуть красти, то – просимо дуже – кладіть українських воїнів під ворожими кулями, “нам не до того”…

Що це як не шантаж?

Шантаж, який свідчить про корупційну змову правлячих кланів.
 
Назвати таку позицію спікера фронтовиків народною не можна, вона скоріше “інородна”, як і “фронт”, який дедалі більше ув’язає у корупційних скандалах та обшуках. 
Залишається сподіватися, що шантаж головного троля “Інородного фронту” не подіє, і “порошенківці” доберуться до корупції людей Яценюка, а “яценюківці” розкажуть нам правду про бездарні і ганебні сторінки АТО.
Хай живе війна політичних кланів.
З точки зору розвитку економіки вона, звісно шкідлива, але в період повної відсутності реформ така інформаційно-адміністративна війна завжди краще, ніж тихий-мирний підкилимний розподіл корупційних пряників.

obozrevatel.com