Депутат Житомирської обласної ради Володимир Кропивницький про Ігоря Смешко, партію «Сила і...

Депутат Житомирської обласної ради Володимир Кропивницький про Ігоря Смешко, партію «Сила і Честь», про відхід із «Батьківщини» та інше. Інтерв’ю

Загрузка...

Вже давно минула ейфорія минулорічного післявиборчого етапу політичного життя України, який в той час на довгий період прикував найбільшу увагу до про-Президентської партії «Слуга народу» і до самого Глави держави. Якщо бути об’єктивними, то на сьогоднішній день народ не отримав потрібних обіцяних дивідендів, які так гучно звучали на передвиборчому етапі, що в результаті виливається у падіння їх рейтингів. З кожним днем люди все менше звертають увагу на «красиву обгортку» і так звані «нові обличчя», адже бажаного результату позитивних змін практично немає. Народ виснажується експериментувати, тому нічого дивного немає, що виражають все більшу підтримку ефективним командам і перш за все – провіреним особистостям, що на протязі довгих років працюють на благо України і українського народу.

– Та чи є така команда із дійсно дієвими людьми? – саме це питання найбільше б хвилювало українців, якщо б чітко не були впевнені – що такі люди є!!! І є вони – в політичній партії «Сила і Честь» Ігоря Смешко.

«Сила і Честь» і за реальними справами, і за рейтингами, які тільки зростають, вже довгий період доводить, що нашій державі потрібні патріоти, професіонали, люди честі для яких служіння українському народові не просто слова, а – покликання душі! Українцям – потрібні люди які вже де-факто довели, що гідні їх представляти у владі, що на протязі свого життя добились особистого успіху і були не байдужі до життя співгромадян. Тому, нам як і всім людям дуже цікаво почути думки щодо ситуації в країні від представників цієї політсили. Тому й ми вирішили напроситись на інтерв’ю до когось мало публічного, менш медіа розкрученого, але ефективного в роботі на благо народу на протязі довгого періоду життя. Скажемо правду: із вибором кандидата на розмову довго не вагались, адже найбільш цікавим бесідником, на нашу думку, єчинний депутат Житомирської обласної ради, голова правління корпорації «Океан» – Володимир Миколайович Кропивницький. Що ж, запрошуємо Вас ознайомитись із результатами нашого «вояжу» на Житомирщину.

– Володимире Миколайовичу, наслухані про Ваш щільний графік, тому найперше дякуємо що погодились поспілкуватись. Дуже кортить Вас почути, тож не втрачаймо час.

– Ви людина не публічна, у ЗМІ про Вас немає колосальної кількості інформації, а інтерв’ю з Вами дуже мало – чому так?

Так, розумію про що ви, та я людина іншої формації… Звісно, можна кожен свій крок використовувати для самопіару, як це роблять шаблонні «політикани», можна ходити на ефіри, знімати красиві відеоролики, роздавати інтерв’ю одне за одним – та чи це потрібно народові??? Чи це найважливіше для депутата??? – На мою думку, абсолютно не це!!!Адже людям найперше потрібні реальні справи, і від мене як представника народу у владі – перш за все чекають сумлінне виконання моїх обов’язків. Тому, стараюсь їх виконувати, а як це я роблю: сумлінно чи ні – потрібно питати у людей, саме народ найкращий «суддя» моєї діяльності! Не сенс в піарі – сенс щось хороше зробити для людей, а часу так мало завжди, тому стараюсь максимально бути зануреним у роботу. Та надіюсь, що народ оцінює мою роботу позитивно… Але побачимо?…

– На Вашому серйозному обличчі з’явилась усмішка – вона пов’язана із словами «але побачимо», ви маєте на увазі – вибори що пройдуть 25 жовтня?

Частково так, це буде «лакмусовий папірець» моєї діяльності за минулі роки… Але вважаю, що найкращою оцінкою моєї діяльності для мене є, перш за все: з чистою совістю подивитись кожному громадянину у вічі, те – що йдучи по вулиці за моїми плечима не чути шепоту «ой дивись, це той чинуша, чи щось в тому роді», те – що відвідуючи громаду люди відчувають мене своїм серед своїх. Теплі усмішки людей та щирі розмови з ними – от саме це оцінка моєї діяльності!!!

– Пане Володимире,скажіть будь-ласка: як Ви ставитесь і оцінюєте роботу теперішнього Глави держави? А особливо як ставитесь до політичної партії «Слуга народу», яка за статистичними даними в більшості регіонів в передвиборчій гонці на перших рядках?

Володимира Олександровича поважаю і як людину, і як Президента України. Народ зробив такий вибір і його потрібно тільки поважити. Оцінюю роботу як?! – вважаю, що найкращою оцінкою є тільки думка народу. А якщо в загальному: старається і йому дуже нелегко, можливо не все виходить… Але, як всі ми знаємо – для позитивних змін має бути сильна команда, з якою в нього не все гаразд, точніше окремі представники компрометують «ЗЕ-лену» владу.

Якщо окремо говорити про партію «Слуга народу», то все й так на яву, і ви як журналіст про це добре знаєте… Ви сказали про їхні рейтинги і перші рядки – а хіба саме це й не є найкращим свідченням довіри від народу до них??? 

– Добре, Ви заговорили про ефективну і дієву команду… тоді зустрічне запитання -кого маєте на увазі? Партію «Сила і Честь» Ігоря Смешко до якої ви зараз входите, і якої Ви є яскравим представником на Житомирщині?

Значна кількість виборців за цей час зуміли розгледіти в Ігорю Смешко істинно потрібного для України політичного діяча. У свою чергу, я також бачу його серед когорти тих, хто зможе змінити життя України на краще, припинити війну на Донбасі, і знайде спосіб повернення Криму і сумлінно працюватиме над покращенням добробуту кожного українця. Смешко – військова людина! У цьому його великий плюс. Він один з тих небагатьох політиків, який не ганяється за посадами і за задоволенням своїх корисливих потреб, а займається своїми прямими обов’язками, спрямованими на процвітання України. Його не цікавлять закулісні і брудні ігри. Не за тим він прийшов в політику, так як і я. Людина, яка вміє віддавати і вміє виконувати накази добре знає ціну відповідальності. Як військовий він добре знає ціну помилки і ціну зради. Щодо партії «Сила і Честь» до якої я входжу…

– Вибачте що перебиваю, але Ви згадали слова «знає ціну помилки і ціну зради»… Ще раз вибачте, але мушу поставити Вам, напевне, незручне питання, така моя робота.

– Ваш прихід в ряди партії «Сила і Честь» в суспільстві досить часто обговорюють, дехто називає Вас політичним перебіжчиком, хтось навіть щедрий на слова що зрадили «Батьківщину» і пішли до Смешко. Тож прокоментуйте це, розкажіть чому покинули «Батьківщину»???

Це нормальне і головне важливе питання, і як представник народу буду відстоювати тільки те, чого хочуть люди, а не окремі особистості – підкреслюю окремі особистості, в яких з плином часом змінились цінності не в сторону народу…

– Про кого Ви?…

Чесно, не хотілось би переходити на персоналії… В «Батьківщині» було багато позитивних речей, в даній команді я здобув певний партійнийдосвід, АЛЕ неповага певних людей з обласного керівництва партії до простих партійців змусила мене та більшість колег депутатів Житомирської міської команди вийти з лав партії в 2019 році. Але ми не розбіглися, а навпаки згуртувалися та як вже безпартійні продовжували працювати в інтересах громади Житомирщини.

Щодо того чому «Сила і Честь», то сьогодні стати депутатом та продовжувати працювати задля розвитку нашого регіону можливо тільки будучи партійними. Тому наша команда вирішила об’єднатися з порядною командою людей політичної партії Ігоря Смешко «Сила і Честь».

– Все ж непокоїть мене питання виходу із «Батьківщини», хотілось би якоїсь конкретики?!!!

У ЗМІ та Фейсбук часто зустрічаємо, що житомирська «Батьківщина» «припинила» своє існування в той момент, коли тепер вже депутат Верховної Ради від ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська видавила з організації Любов Цимбалюк. А пастку замовив житомирський мер Сухомлин, який пізніше «кинув» і довірливу Лабунську. Також велика неприязнь була й особисто до Вас, адже Ви неодноразово вставали в конфронтацію до мера Сухомлина… Сьогодні від «мертвої» організації йде Олена Розенблат, а рейтинг – в районі мінусової позначки.Кажуть, що сьогодні «Батьківщина» без Цимбалюк і Вас просто мертва і нікуди взагалі не потрапить… Прокоментуйте це!

Бачите, ви й без мене непогано володієте інформацією! Так, як я вже зазначав: декілька людей, включно із згаданою персоною, партію перетворили в гру задля здобуття своїх особистих корисливих цілей, про народ вже ніхто не думав… от і відповідь на питання – яке ви й самі добре знаєте! До речі, в нашому регіоні – це всі добре знають, а тому слова політичний перебіжчик чи ще якось – до мене можуть вживати лише мої недруги, люди яким я перейшов дорогу і не давав вчиняти злодіянь проти народу. Їх основна мета, втриматись біля «кормушки», а головне щоб я не стояв на у них заваді.

В мене мета – виправдовувати довіру людей і приносити їм користь, а окремі представники «Батьківщини» цього не розуміють! Саме тому, прийняв рішення крокувати дальше із партією Ігоря Смешко, адже там зібрані люди яких об’єднує одна мета, ця ж що й в мене – приносити людям щоденно користь, змінювати життя народу на краще!

– Добре, з цим розібрались! Але маємо ще одне незручне питання…

Я відкрита людина, і від людей в мене немає таємниць – тому прошу!

– Ви людина не бідна, чи не так?! То звідки у Вас статки, як ви їх отримали?!

Ну найперше, не отримав, і як би це шаблонно не звучало – а заробив, і про це в нашому регіоні знають добре усі. Приховувати мені нічого: отримав вищу освіту, ще у далеких 90-тих (1991-1992 роки) спочатку працював  слюсарем в “Житомиртеплокомуненерго”. Потім був підприємцем по 2009 рік з дворічною перервою(1999-2000 – працював менеджером в ТОВ “Люцина” м.Житомир)… А дальше відкрилась нова сторінка мого життя зПП “Проммаркет Океан”! От і все… Я просто знаю, що в житті потрібно працювати і віддавати всього себе роботі, тільки тоді буде результат. Це ж саме можу твердо із впевненістю сказати про себе як представника народу у політичній діяльності. Ми можемо все – лиш потрібно велике бажання, чіткий план і працьовитість, саме це мене привело й у партію «Сила і Честь», це мої однодумці.

– Ну що ж, напевне ми трохи Вас замучили своїми питаннями? Але ще одне і будемо завершувати.

– Наскільки знаємо, чесно, навіть запитували про це людей по приїзду до Житомира – Вас позаочі називають чи не головним «бенефиціаром» добрих справ Корбутівки та Мальованки. Облаштування скверів Корбутівки і Мальованки, ремонт прибудинкових територій, поява дитячих майданчиків, допомога закладам освіти, і ще багато іншого – все це приписують Вам і Вашій дружині Людмилі. Що про це скажете?

А що сказати??? Думаю не варто це обговорювати!!! Щось ми допомагаємо…, а так люди там, як і в цілій Україні – дуже щирі і хороші, от і робимо все можливе! Хоча хочеться явно зробити ще більше і більше, а тому будемо продовжувати й надалі.

Ви хороший співрозмовник, приємно спілкуватись із відкритою і щирою людиною. Та на цьому будемо завершуватиДуже дякую за приділений час. Від усієї редакції бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів на благо народу, сімейної злагоди, і найголовніше – продовжуйте в цьому дусі трудитись й надалі!!!

Взаємно! І Вам дякую. Успіхів. До побачення

Інтерв’ю із депутатом Житомирської обласної ради 

Володимиром Миколайовичем Кропивницьким

politica.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO