Екс-регіонал Сергій Кацуба вирішив інвестувати в Шарія

Екс-регіонал Сергій Кацуба вирішив інвестувати в Шарія

Загрузка...

Активісти патріотичної організації заявили, що виявили одного з основних спонсорів партії Анатолія Шарія в Україні.

«Проросійське шобло Шарія після перших ляпасів притихло. Нам було цікаво, хто саме стоїть за фінансуванням цього проросійського проекту? Виявилося, що їх, як і багатьох інших ватних виродків, фінансують колишні «регіонали», до яких у патріотів, нажаль, не дійшли руки в 2014-му», – написали активісти Національного Спротиву на своїй сторінці.

«Одним з головних спонсорів шаріївського зброду є родина Кацуб. Сергій Кацуба – це колишній «регіонал», який тривалий час підтримує різні проросійські ініціативи. Ця родина завжди була однією з найважливіших ланок у корумпованій системі, побудованої Януковичем для розкрадання державних коштів».

Його брат Олександр Кацуба свого часу обіймав керівну посаду в НАК «Нафтогаз Україна», але після втечі Віктора Януковича та зміни влади в країні був вимушений переховуватися від правоохоронних органів. У 2018-му був знятий з розшуку Нацполіції, але суди по його фінансових оборудках йдуть досі.

«За старі гріхи доведеться відповідати! Як мінімум на страшному суді. За злочини перед Нацією прийдеться відповідати перед патріотами, які є передостанньою інстанцією!» – заявили представники організації.

Раніше в ЗМІ обговорювалася інформація про те, що Сергій Кацуба заплатив $300 000 за «вирішення проблем» його родини з ГПУ.

theformat.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO