Олексій Гончаренко: Зеленський ― президент подвійних стандартів

Олексій Гончаренко: Зеленський ― президент подвійних стандартів

Загрузка...

Офіс президента вчора виставив фото, яке здивувало багатьох. Зеленський в кав’ярні, разом з мінімум сімома членами своєї команди, за попередньою змовою, порушують умови карантину. За постановою Кабміну, яку прийняли буквально вчора, заклади відкриваються лише з 5 червня. Однак за столиком можуть знаходитись лише 4 клієнти. Окрім того, ніхто не скасовував соціальної дистанції і масочного режиму. За це можуть оштрафувати усіх. Окрім президента, його свити і слуг.

Я думаю, це фото здивує пенсіонера, якому присудили штраф у розмірі 17 тисяч гривень за похід в АТБ без маски. Або одеський підприємець, який нібито порушував карантин продаючи каву на винос. Йому під час затримання отримав струс мозку, а поліцейські розтягнули сухожилля. З рештою, обурено розгляне фотографію Микола Тищенко. Президент сфотографувався не у його ресторані “Велюр”, який уже давно працював попри карантин.

Зеленський казав, що не буде їздити на кортежах? Ось вам, будь ласка, свіже відео з купою автомобілів та охорони. Зеленський казав, що не буде кумівства? Ось вам, будь ласка, кварталівці на всіх посадах. Зеленський казав, що буде виганяти кнопкодавів і всіх “чортів”? Всі сидять на місцях, як і сиділи. Зеленський казав, що піде одразу ж після того, як порушить закон? Так він ще й на другий термін зібрався!

Насправді, Зеленський все сказав ще давно. Ще до обрання президентом. “Я вам нічого не винен”.

Своїм все, іншим закон. В такій країні нам пропонує жити Зеленський.

Олексій Гончаренко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO