КРЕДИТ ПОМИЛОК ВИЧЕРПАНО!

КРЕДИТ ПОМИЛОК ВИЧЕРПАНО!

Загрузка...

Добрий день, друзі!

Хоча підстав для оптимізму замало. «Слуги народу» в черговий раз влаштували флешмоб у Верховній Раді – «Маю право на помилку!»! Чергове шоу під час пандемії, економічної і фінансової кризи і зубожіння людей. Це, мабуть, щоб відволікти нас від стратегічних для українського народу викликів: у їх стилі – шоу, хайп, піар!

А чи мають право на помилку лікарі, пожежники, рятівники, військові? Зашквар «слуг» переходить всі межі! Але ж звідкіля вони взялися – ці креативні хлопчики і дівчатка? Це ж ви їх обрали – наше громадянське суспільство! Так може вже, врешті решт, пора нам замислитися і перестати помилятися з виборами? Обирати свідомо, не піар, популізм, політпроекти олігархічних кланів, не талановитих гравців без рук на роялі…, а шлях розвитку держави, світогляд, ту модель суспільних і державних відносин, в яких ми будемо мати шанс на гідне життя, на рівність всіх перед законом, на соціальну захищеність і справедливість! Кредит помилок вичерпано!

З цього приводу, щоб трохи вас посміхнути, для вас саме про це ролик від Гаріка Харламова

КРЕДИТ ПОМИЛОК ВИЧЕРПАНО!Добрий день, друзі! Хоча підстав для оптимізму замало. «Слуги народу» в черговий раз влаштували флешмоб у Верховній Раді – «Маю право на помилку!»! Чергове шоу під час пандемії, економічної і фінансової кризи і зубожіння людей. Це, мабуть, щоб відволікти нас від стратегічних для українського народу викликів: у їх стилі – шоу, хайп, піар!А чи мають право на помилку лікарі, пожежники, рятівники, військові? Зашквар «слуг» переходить всі межі! Але ж звідкіля вони взялися – ці креативні хлопчики і дівчатка? Це ж ви їх обрали – наше громадянське суспільство! Так може вже, врешті решт, пора нам замислитися і перестати помилятися з виборами? Обирати свідомо, не піар, популізм, політпроекти олігархічних кланів, не талановитих гравців без рук на роялі…, а шлях розвитку держави, світогляд, ту модель суспільних і державних відносин, в яких ми будемо мати шанс на гідне життя, на рівність всіх перед законом, на соціальну захищеність і справедливість! Кредит помилок вичерпано!З цього приводу, щоб трохи вас посміхнути, для вас саме про це ролик від Гаріка Харламова

Gepostet von Олександр Сугоняко am Dienstag, 14. April 2020

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO