Гройсман закликав центральну владу не зменшувати місцеві бюджети

Гройсман закликав центральну владу не зменшувати місцеві бюджети

Загрузка...

На думку експрем’єра Володимира Гройсмана в умовах боротьби з пандемією влада має підтримати місцеве самоврядування. Натомість держава урізає місцеві бюджети, що фактично є згортанням реформи децентралізації.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбук.

“Серед тих, від кого зараз дуже залежить, як ми пройдемо пандемію – органи місцевого самоврядування, голови громад, мери. Щодня я бачу, як відповідально й оперативно вони діють та приймають необхідні рішення. Але, на жаль, замість всебічної підтримки від центральної влади, вони отримують несправедливе урізання місцевих бюджетів”, – зазначив Володимир Гройсман.

За його словами, реформа децентралізації стала найуспішнішою з усіх інших. Її результатом стало те, що місцеві бюджети почали зростати й це дало можливість багатьом громадам розпочати розвиток, будувати та реконструювати дороги, школи, садочки, фапи, лікарні, стадіони тощо. Зараз завдяки цій реформі місцева влада може створити резерви, які використовують на боротьбу з епідемією.

mistonadbugom.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO