Андрій Єрмак не дає ні хвилини на відпочинок Президенту Володимиру Зеленському. Україна...

Андрій Єрмак не дає ні хвилини на відпочинок Президенту Володимиру Зеленському. Україна на порозі великих змін – Полтавщина вже це відчула…

Загрузка...

Нещодавно відбувся дводенний візит Президента України Володимира Зеленського на Полтавщину. Варто зазначити, що попри щільний графік Гарант разом із Головою ОП старались максимально приділити час кожному питанню, які виносились під час ділових зустрічей. Цей період Керівник держави провів надзвичайно плідно: відвідав будівництво дороги у Кобеляках, привітав людей, які відбули двотижневу обсервацію у Нових Санжарах, взяв участь у бізнес-форумі у Полтаві та повечеряв з послами країн Групи cеми (G7) та Головою Представництва ЄС в Україні.

Також в Зачепилівці Володимир Олександрович оглянув санітарний вертоліт МІ-8МТВ-1, який цього дня вперше заступив на чергування на базі ДСНС і згодом проінспектував Полтавську обласну лікарню ім. Скліфосовського. Далі відправився у Кременчуг на Крюківський вагонобудівний завод, а звідти перебрався до Кременчуцького автомобільного заводу (АвтоКрАЗ).

Глянувши зі сторони на ці два дні із життя та діяльності Президента мимоволі хочеться навести паралель із попередніми керманичами країни, і ні в якому разі не з метою їх розкритикувати: суто реальність тодішня і теперішня. Особливо ця паралель логічна буде до екс-Президента Порошенко. Адже і від його соратників, і від його прихильників щодо В. Зеленського й досі гучно лунають порівняльні фрази, якими вони намагаються возвеличити попередника. Тим хто слідкує за соціально-політичним життям держави не складно буде зробити невеликий висновок, що пан Порошенко здебільшого такі масштабні і загружені поїздки по Україні частіше проводив під час передвиборчих кампаній. Часто його візити містили відвідування точкових заходів, в більшій мірі – певних урочистостей. Також в його зустрічах по регіонах нашої держави часто проглядались міста де він отримував найбільшу підтримку. Та це вже історія шаблонності керівництва попередніх Президентів, і яку з ніг до голови перевертає Володимир Зеленський…

Нещодавно наш Гарант заявив, що в ближній час планує відвідати всі українські міста з метою виявлення і усунення проблемних питань по регіонах. Підкреслюємо: зараз не передвиборча гонка і «усі – від слова усі», незалежно від фактору де, хто і як за нього голосував на виборах. Першим регіоном, який явно вже відчув колосальний поштовх до позитивних змін стала Полтавщина. Та до візиту в дану область трішки згодом. Зараз же слушно відзначити людину, яка має безпосередній вплив на всі ці безсонні дні і ночі нашого Президента. Більше того, можна сказати що ця людина не дає(в хорошому сенсі слів) ні хвили перепочинку Володимиру Олександровичу, і це, як вже всі здогадались – Голова Офісу Президента Єрмак Андрій Борисович. Думаємо, що не помилимось, як скажемо, що саме він задає основний тон у плануванні всіх зустрічей і відвідин важливих стратегічних об’єктів як в середині країни, так і на міжнародному рівні. Крім того, безпосередньо ним також приймається участь у всіх цих міроприємствах. Якщо зі сторони глянути на роботу Єрмака, то складається враження що він напевне цілодобово не спить, принаймні результати від його проведених діянь про це свідчать. Про Андрія Єрмака можна сказати, що Президент взяв собі у соратники не живу людину, а «машину нового покоління» по проведенню загальнодержавних позитивних змін. Та якщо чесно, Володимир Олександрович тут на 1000% зробив правильний точковий вибір, і це народ бачить і підтримує. Андрій Єрмак став для Президента колосальною опорою по досягненні його цілі – зробити Україну процвітаючою державою.

Повертаючись до візиту на Полтавщину, найперше слід зазначити, що Гарант і його команда за цей короткий час чітко і точково провела масштабну діяльність, яка вже дала поштовх розвитку як регіону, так і цілої країни. Відвідавши громадян, що були 14 днів на обсервації Головнокомандувач на цілу Україну показав – ніякий вірус чи хвороби нам не страшні, якщо ми будемо ставитись одне до одного з любов’ю і повагою, та у будь-яких проблемах будемо єдиним цілим українським народом. Також Володимир Олександрович при огляді ремонту першої бетонної автодороги в Україні Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка  поставив завдання, що цей проект має бути завершений до зими, а з його сторони буде суттєва підтримка, а це велика перемога для Полтавщини. Варто зазначити, що Президент і Глава Офісу у щільному графіку також знайшли час оглянути санітарний вертоліт МІ-8МТВ-1, який обладнаний спеціально для транспортування інфекційних хворих і на ньому працює група медиків зі спеціальною підготовкою.

Однією із найважливіших подій звісно була зустріч із представниками бізнесу, яка проходила в конференц-заліготелю «Палаццо». Про це писали уже чи не усі ЗМІ, тому детально не будемо зупинятись, лиш підведемо невеличкий підсумок. Зустріч пройшла у формі діалогу і була надзвичайно результативною. Після неї представники бізнесу у коментарях заявляли, тепер розуміють, що їх чують, поважають, а головне готові сприяти у питаннях розвитку. В особі В. Зеленського вони побачили, що вже у короткостроковому періоді відбудеться швидке зростання економіки, а бізнес буде мати можливість розростатись та зміцнюватись. Також полтавчан явно здивувало те, що Гарант вирішив у їхньому місті, а саме у ресторані «Panorama» повечеряти з послами країн Групи cеми (G7) та Головою Представництва ЄС в Україні. Таким кроком було підкреслено важливість кожного куточка нашої держави. У неформальній зустрічі Володимир Зеленський ще раз підкреслив, що   не мінятиме обраного курсу на реалізацію урядом та Верховною Радою політики, спрямованої на забезпечення добробуту, безпеки, захисту прав і свобод українців, а також на створення сильної правової держави, яка служить громадянину.

В подальшому, вже під час відвідин Полтавської обласної лікарні ім. Скліфосовського Володимир Зеленський заявив, що Полтавська область – приклад проведення медичної реформи. Та цікавинкою стало, що Гарант вже вкотре довів, що є наближений до народу. Він у неформальній обстановці спілкувався із людьми, які оточили його, розповідаючи про громадські й особисті проблеми. Глава держави пообіцяв посприяти у їх вирішенні.

Людяність – понад усе, ось головний життєвий принцип нашого керівника держави. А далі Полтавщину цікавили ще цікавіші події. На Крюківському вагонобудівному заводі він оглянув нові вагони потягів для міжнародного сполучення. Та потрібною «перчинкою» стало те, що Президент пообіцяв: “Укрзалізниця” замовить у Крюківського вагонобудівного заводу 90 пасажирських вагонів та 3 дизель-потяга. Таким чином, це стане першим кроком до унеможливлення банкротства яке явно назрівало над цим підприємством. Як бачимо, однин день і всього лиш кілька слів врятують величезну кількість робочих місць та загальний розвиток Полтавщини.

Та практично піковою темою і справою номер один, яку вирішив Володимир Зеленський це виведення із складної ситуації стратегічного для держави заводу «КрАЗ». Як зазначав Андрій Єрмак, підприємство перебуває у складній ситуації, тож  керівництво разом з главою держави, міністром інфраструктури В.Криклієм та очільниками області й міста змушені знайти шляхи виведення заводу з кризи. Під час візиту Зеленський наголосив: у підприємства має бути план виготовлення продукції, і закликав подавати на тендер свої пропозиції, але ці пропозиції мають бути чесними, зокрема щодо дотримання умов виробництва й термінів. Також Президент зазначив, що “АвтоКрАЗ” маєпрацювати над поліпшеннямякостіпродукції, технічних характеристик та дотримуватися термінів виконання замовлень. Та найцікавішим фактором було те, Володимир Зеленський натякнув, що державі для держзамовлення потрібно вийти на діалог із власником «АвтоКрАЗу» Костянтином Жеваго, який оголошений в розшук. Жеваго підозрюють у причетності до схеми щодо розтрати і легалізації 2,5 млрд грн банку “Фінанси та кредит”. Та Володимир Зеленський зазначив що готовий до розмови, але все буде відбуватись тільки в рамках закону. У підсумку всі сторони домовились, що розвиток “АвтоКрАЗу” є пріоритетною ціллю регіону. Президент цю справу візьме під особистий контроль, а тому Полтавщина знову отримала великий плюс у для свого розвитку.

Ознайомлення Президента України Володимира Зеленського з ходом реалізації проекту «Розвиток автомобільної дороги Н-31».

Ознайомлення Президента України Володимира Зеленського з ходом реалізації проекту «Розвиток автомобільної дороги Н-31» та презентація проектів «Великого будівництва» у Полтавській області.

Gepostet von Офіс Президента України am Donnerstag, 5. März 2020

На завершення варто підкреслити: Президент України Володимир Зеленський взяв прямий і точковий курс по розвитку кожного регіону зокрема, а першою це вже відчула Полтавщина. Також слід зазначити, що його головним і першим соратником у цьому є Андрій Єрмак. Це партнерство вже приносить великий успіх для держави, але все тільки починається…

Україна неодмінно вже в короткостроковому періоді буде процвітаючою європейською державою!!!


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO