Заява Олександра Литвина, голови ГО «Ошукані українці» про фіктивність діяльності партії «Слуга...

Заява Олександра Литвина, голови ГО «Ошукані українці» про фіктивність діяльності партії «Слуга народу»

Загрузка...

Як голова громадської організації “Ошукані українці” я наголошую на важливості привернення суспільної уваги до діяльності політичної партії “Слуга народу”. Зі свого боку, я вже звернувся з позовами проти партії до Окружного адміністративного та Шевченківського районного судів міста Києва, а також до Генеральної прокуратури України. Минулого тижня було оприлюднено аналітичний звіт КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ щодо фіктивності діяльності політичної партії «Слуга народу». На підтвердження цьому наведено було аргументи про відсутність в партії офіційно оформлених працівників, а також відсутність місцевих осередків зі статусом юридичної особи. Хочу звернути увагу, що, незважаючи на це, політсила отримує державне фінансування на свою статутну діяльність і сума на поточний рік становить 140,5 млн. грн.

Я ще раз наголошую на необхідності суспільної уваги до цього питання та належного реагування уповноважених органів. Вважаю, що партія «Слуга народу» має бути заборонена через порушення нею норм чинного законодавства щодо діяльності політичних партій в Україні та власного статуту.

Громадська організація


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO