У Гончарука вирішили вчергове попіаритись на Гройсмані

У Гончарука вирішили вчергове попіаритись на Гройсмані

Загрузка...

Радник прем’єр-міністра України Юрій Голік опублікував в Facebook презентацію “Большая стройка” у Вінницькій області і заявив, що план цієї області буде виконано на 100%.

Тим самим Кабмін «рятує» репутацію Вінниччини, яка “колись” була вітриною з децентралізації і реформ, але це почесне звання втратила.

Причому – перехопила ініціативу Дніпропетровська область, у якій винятково за збігом обставин Голик був позаштатним радником голови ОДА.

Як підтвердження серйозності намірів Голик продемонстрував презентацію, у якій зафіксовано низку об’єктів. Більшу частину з яких почали будувати у попередні роки. А школу № 24 у мірорайоні “Поділля” у Вінниці фактично звели ще до того моменту, коли депутати проголосували за уряд Гончарука.

А ще підлеглий Гончарука якось «забувся» пропіаритись на тому, як у тій же Вінниці його (Гончарука) Кабмін зірвав і припинив реконструкцію аеропорту, на який Кабмін Гройсмана виділив мільярд гривень в рамках урядової програми розбудови інфраструктурних проектів по всій країні.

Голик переконаний, що успішний PR-фахівець, яким він себе вважає, може розбиратися і в інфраструктурному будівництві, тому написав книгу «Бесконечность не для слабаков. Книга о менеджерах, хакнувших систему госуправления».

Шановні урядовці, відкривайте третій конверт, з власними досягненнями. Бо на ваші факапи ніяких попередників не вистачить.

На изображении может находиться: на улице

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO