Волонтер відповів телеведучій Мосейчук: вибрала гроші, а не Україну, тому сиди і...

Волонтер відповів телеведучій Мосейчук: вибрала гроші, а не Україну, тому сиди і не ний

Загрузка...

Відомий волонтер і блогер Роман Доник відповів телеведучій Наталії Мосейчук, яка поскаржилася на хейтерство в мережі. Зокрема, волонтер заявив, що телеведуча зіткнулася не з хейтерством, а з оцінкою суспільством її діяльності.

Про це Донік написав у себе в Facebook.

“Передайте там хтось Наталії Мосейчук, якщо вона не розуміє, то є логічне пояснення. Якщо ти 5 років робиш щось, що схоже на маніпулятивне антиукраїнське гі..но, яке виглядає як маніпулятивне антиукраїнське гі..но і звучить як маніпулятивне антиукраїнське гі..но, то швидше за все це і є маніпулятивне антиукраїнське гі..но. І реакція на це продукування гі..на, це не хейтерство. Це оцінка діяльності”, – написав волонтер.

“Це можна навіть вважати визнанням за роботу проти України. Просто колись давно, потрібно було вибирати-гроші Коломойського в його боротьбі з Україною або совість. Вибрала панянка гроші, то сиди там с..ка і не ной”, – додав Доник.

Волонтер відповів телеведучій Мосейчук: вибрала гроші, а не Україну, тому сиди і не ний

dymka.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO