Євген Аблов: «Радий, що попри тиск та намагання влаштувати шоу, ВРП змогла...

Євген Аблов: «Радий, що попри тиск та намагання влаштувати шоу, ВРП змогла зберегти об’єктивність!»

Євгеній Аблов
Загрузка...

9 грудня 2019 року за наслідками розгляду моєї скарги на рішення Дисциплінарної палати ВРП від 08.04.2019, яким до мене було застосовано дисциплінарне стягнення у виді подання про звільнення з посади судді, ВРП було скасовано таке рішення та застосовано до мене дисциплінарне стягнення у виді суворої догани.

Наразі численними ЗМІ з ініціативи окремих «громадських активістів» вельми сумнівноі репутаціі поширюється інформація про те, що підставою здійснення такого дисциплінарного провадження було прийняття мною рішення щодо акцій массового протесту, які мали місце на Майдані Незалежності у 2013-2014 роках.

Наведене жодним чином не відповідає дійсності, оскільки в межах вказаного дисциплінарного провадження досліджувались обставини правомірності заявлення мною самовідводу від розгляду окремої адміністративної справи, жодним чином не пов‘язаної з подіями 2013-2014 років, та надання мною окремих, також не пов‘язаних з цими подіями, коментарів ЗМІ.

Таким чином, наразі має місце штучне створення направленої проти мене інформаційної хвилі з боку окремих зашкварених грантоїдів, які своїм існуванням визначають безпідставне спотворення всього інформаційного поля, пов‘язаного зі здійсненням правосуддя в Україні, з метою дискредитації останнього, що, в свою чергу, свідчитиме про необхідність продовження «успішної боротьби» таких «дон кіхотів» з ними ж створеними вітряками та, відповідно, доцільність продовження їх спонсорування закордонними покровителями.

Водночас, такі їх мізерні потуги не стануть мені на заваді і вже найближчим часом я знову зможу в передбаченому законом процесуальному порядку доводити дієвість правосуддя в Україні, шляхом справедливого та неупередженого вирішення спорів у сфері публічно-правових відносин з метою ефективного захисту прав, свобод та інтересів громадян.

Хоч я і не згоден з тим, що встановлені ВРП обставини свідчать про вчинення мною дисциплінарного проступку, який тягне накладення стягнення у виді суворої догани, у зв‘язку з чим я не виключаю можливе оскарження такого рішення в судовому порядку, я хочу подякувати всім членам ВРП за те, що не дивлячись на весь піднятий «передовими активістами» «хайп» навколо моєї персони, вони все ж змогли залишитись професіоналами та скасувати явно безпідставне та неспівмірне покарання, яке було визначене Дисциплінарною палатою.

Бажаю всім вдалого дня , а представників ЗМІ прошу у майбутньому більш ретельно працювати з першоджерелами та здійснювати ретельний аналіз отриманої інформації, замість того щоб підігравати на руку зашквареним активістам заради «гарячих» заголовків новин.

На изображении может находиться: текст

Євген Аблов


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO