Ігор Ткачук: Укрпошта не має заборгованості з виплати заробітної плати

Ігор Ткачук: Укрпошта не має заборгованості з виплати заробітної плати

Загрузка...

За оперативними даними щодо підсумків роботи Укрпошти за січень-лютий 2015 року, загальна сума доходів підприємства складе 670,8 млн. грн., що на 0,3% більше проти плану та на 0,1% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Загальні витрати підприємства за перші два місяці цього року складуть 664,6 млн. грн., що на 0,4% менше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника за січень- лютий 2015 року складе 1 906,1 грн., що на 4,8% більше проти аналогічного періоду минулого року (1 818,0 грн).

За січень-лютий 2015 року підприємством очікується отримати прибуток до оподаткування у розмірі 6,1 млн. грн.

Укрпошта не має заборгованості з платежів до бюджетів та державних цільових фондів. За січень-лютий 2015 року підприємством сплачено податків, зборів, обов’язкових платежів до бюджету та державних цільових фондів на суму 175,0 млн. грн, в т.ч. до Держбюджету сплачено 29,6 млн. грн.

Незважаючи на важкий фінансово-економічний стан країни, що безпосередньо впливає на діяльність підприємства, на сьогоднішній день підприємство не має заборгованості з виплати заробітної плати, тобто обов’язки в частині оплати праці Укрпоштою виконуються постійно.

З метою встановлення та дотримання в Укрпошті прав та обов’язків працівників, на підприємстві укладений та діє Колективний договір між адміністрацією та трудовим колективом на 2011-2015 роки. Усі зобов’язання, передбачені його розділами, виконуються в повному обсязі.

Зокрема, одним з нещодавно виконаних положень Колективного договору підприємства є відзначення з нагоди 8 Березня почесними грамотами з нагрудним знаком «Почесна відзнака» та подяками генерального директора представниць жіночої статі регіональних дирекцій підприємства за багаторічну працю та професіоналізм.

Окремо відзначено операторів та листонош підприємства, найближчі родичі яких захищають нашу країну на Сході, а також багатодітних матерів, яких нагороджено за високоефективну працю, особистий внесок у розвиток підгалузі поштового зв’язку цінними подарунками.