Геннадій Ткачук прокоментував ситуацію стосовно збору підписів за відставку Андрія Парубія

Геннадій Ткачук прокоментував ситуацію стосовно збору підписів за відставку Андрія Парубія

Загрузка...

У Верховній Раді збирають підписи за відставку Андрія Парубія. Дану тему обговорювали у студії телеканалу «Рада», гостем якої був народний депутат Ткачук Геннадій.

– Безумовно, ні в кого не викликає сумнівів перемога Володимира Зеленського у виборчих перегонах, однак мені не зрозуміла позиція деяких депутатів, які дуже швидко планують проявити лояльність до нового президента, бігаючи та збираючи підписи за відставку Парубія. Абсолютно впевнений в тому, що цих голосів буде недостатньо. Андрій Парубій принципова і патріотично налаштована людина. Впевнений, що спроба відправити його у відставку – це більш політичний крок та намагання розгойдати ситуацію. Ці підписи, наскільки мені відомо, збирає Опоблок, люди з найближчого оточення Януковича, який вже заявив, що він планує повернутися в Україну і оскаржувати свій вирок суду. Це говорить про те, що реванш наближається. Скоро ми почуємо Злочевського, Захарченка та всіх інших, які планують повернутись в Україну і далі її грабувати. Абсолютно впевнений в тому, що новий президент цього не допустить, але для того є і парламент. Принаймні, є здорові сили в суспільстві, щоб не допустити повзучого реваншу недобитків Януковича.

Геннадій Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO